Στην ΑΕΚ και ο Ιταλός Αλέσιο Τροβάτο - Πλήρης στο Σούπερ Καπ η ανδρική ομάδα futsal

Στην ΑΕΚ και ο Ιταλός Αλέσιο Τροβάτο - Πλήρης στο Σούπερ Καπ η ανδρική ομάδα futsal
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ιταλό Αλέσιο Τροβάτο και θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στο Σούπερ Καπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρης θα παρουσιαστεί η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ στο Σούπερ Καπ της Κυριακής απέναντι στον Δούκα προχωρώντας σε μια ακόμη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Ιταλό Αλέσιο Τροβάτο ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέσιο Τροβάτο. Ο 30χρονος (07/01/2023) διεθνής Ιταλός άσσος εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Αλέσιο Τροβάτο έχοντας πάνω από 200 γκολ στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, ξεκίνησε την καριέρα του στην A2 της χώρας του από την Ακιράλε της Σικελίας και αμέσως κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας Κ21. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Κοριλιάνο Καλάμπρο που αγωνιζόταν στην Serie A, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Αουγκούστα, Σαμικέλε, Ματέρα, Άκτιβ Νέτγουορκ, Πράτο, Ντοσόν, Βινσεντίνο, Πολισπορτίβα Φουτούρα, Ντοτσέζε, Ρεκανάτι.

Αλέσιο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X