Σκάνδαλο: Αποφάσισαν έλεγχο στα οικονομικά της ΕΠΟ, δεν θέλουν όμως σε αυτά της Super League επί Μαρινάκη!

Σκάνδαλο: Αποφάσισαν έλεγχο στα οικονομικά της ΕΠΟ, δεν θέλουν όμως σε αυτά της Super League επί Μαρινάκη!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη απόφαση από την Super League του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόφαση με οσμή σκανδάλου από την Super League του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η ΑΕΚ με αφορμή αυτή την ιστορία με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ που αμείβεται αδρά χωρίς κανείς να ξέρει γιατί, ζήτησε την διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου απο εταιρεία ορκωτών για όλες τις δραστηριότητες της Λίγκας.

Το αίτημα του Δικεφάλου για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην Λίγκα με αφορμή τα ερωτηματικά για τους όρους της συνεργασίας με τον Άγγλο διαιτητή, προηγήθηκε της διατύπωσης, πρόταση για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο για τα χρήματα που πηγαίνουν στην ΕΠΟ από τις ομάδες της Λίγκας.

Στην σημερινή ανακοίνωσεη της Super League για το συγκεκριμένα ζήτημα αναφέρει:« Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να απαιτηθεί από την ΕΠΟ οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητο οίκο για τα υπέρογκα ποσά που δίνει η Super League στην Ομοσπονδία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με την εν λόγω απόφαση, υπό την αίρεση ότι θα συμφωνηθεί αντιστοίχως ομόφωνα να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και στη Super League, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Επιβεβαιώθηκε το δικαίωμα, βάσει καταστατικού, να προκαλέσει η ίδια έλεγχο στα οικονομικά του Συνεταιρισμού».

Κάτι που σημαινεί πως στην πρόταση της ΑΕΚ κάποιοι επέλεξαν να απαντήσουν με πρόταση που αφορούσε την ΕΠΟ και όχι το αντίθετο.

Η ΑΕΚ θα κάνει οικονομικό έλεγχο στη Super League

Η ΑΕΚ όπως αναφέρει και η απόφαση της Super League, έχει φυσικά το δικαίωμα να κάνει μόνη της οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην Λίγκα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, η ΑΕΚ αυτό το δικαίωμα θα το εξασκήσει. Θα γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην Super League. Αυτό δήλωσε και μέσα στην συνεδρίαση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X