Αλμέιδα: «Μας έλειψαν τα τελειώματα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη»

Αλμέιδα: «Μας έλειψαν τα τελειώματα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη»
Photo Credits: INTIME

Τι λέει ο Ματίας Αλμέιδα για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του τη νέα αγωνιστική σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πρεσάρεις ή να μην πρεσάρεις; Αυτό είναι το ερώτημα που «παίζει» στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα στα εγχώρια, αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ φέτος.

Η  Ένωση έχιε βρει φέτος γκολ μετά από πρέσινγκ όμως δεν είναι το ίδιο πιεστική σε σχέση με πέρυσι. Ο Ματίας Αλμέιδα απαντά ως προς το πότε περιμένει να δει και πάλι την ίδια θετικότητα από την ομάδα του σε σχέση με πέρυσι. «Θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο με πέρυσι» σημειώνει.

Στο κομμάτι της προσέγγισης των αγώνων είδαμε ότι η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει με το ίδιο πρέσινγκ. Πότε θεωρεί ότι θα δούμε την ομάδα με την ίδια επιθετικότητα που είχε πέρυσι;

«Η ομάδα είχε το aggressive στοιχείο παίζοντας με καλές ομάδες. Αυτό που μας έλειψε ήταν τα τελειώματα. Είχαμε τον έλεγχο πιέζοντας απέναντι σε ομάδες που στα πρωταθλήματα τους είχαν την κατοχή. Εμείς πήραμε το ρίσκο γιατί οι αντίπαλοι ήταν γρήγοροι και έπαιζαν κάθετα. Στο πρώτο μέρος με την Αντβέρπ κλέψαμε πολλές μπάλες λόγω πίεσης. Το γκολ στα αλλάζει όλα. Όταν κάποιος έχει ένα γκολ υπέρ του τα αλλάζει όλα και όταν κερδίζεις φαίνονται όλα πιο όμορφα. Το ίδιο και στο λάθος στο πλάγιο άουτ. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί δεν θα μιλάγαμε γι’ αυτό. Αλλά από τη στιγμή που κατέληξε σε γκολ πρέπει να αναφερθούμε σε αυτό. Όλες οι προπονήσεις έχουν υψηλή ένταση.

Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπουμε τα νούμερα των παικτών και στο τεχνικό κομμάτι και στη φυσική κατάσταση, με το GPS που έχουν οι παίκτες. Με βάση τα στατιστικά αυτά οι αριθμοί είναι παρόμοιοι με τους περσινούς. Αλλά είναι νούμερα αυτά. Μπορεί να υπάρχει ένας παίκτης που να είναι καλός στα άλματα αλλά να μην βρίσκει όλες τις μπάλες μέσα στο παιχνίδι. Πολλές φορές με βάση τα νούμερα σκέφτεσαι άλλα, όμως με αυτά που συμβαίνουν είναι κάτι διαφορετικό. Θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο με πέρυσι. Πέρυσι πετύχαμε το νταμπλ. Και από τις τρεις διοργανώσεις στην Ευρώπη είμαστε στη μεσαία. Είδαμε λάθη που πέρυσι δεν κατέληξαν σε γκολ φέτος να καταλήγουν. Η ομάδα θα συνεχίσει να κάνει λάθη, γιατί αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X