Οι εισαγγελείς της Ισπανίας κατηγορούν τον Ρουμπιάλες για σεξουαλική επίθεση

Οι εισαγγελείς της Ισπανίας κατηγορούν τον Ρουμπιάλες για σεξουαλική επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζένι Ερμόσο μίλησε στους εισαγγελείς την Τρίτη (05/09), αφού της ανέφεραν ότι ζήτησαν από αυτήν, ως ζημιωθείσα, να τους καταθέσει εάν επρόκειτο να προχωρήσουν περαιτέρω. Η καταγγελία κατατέθηκε επίσημα στην Audiencia Nacional (το ισπανικό εθνικό δικαστήριο) την Παρασκευή (08/09), μια εξέλιξη που σημαίνει ότι ο Ρουμπιάλες, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (RFEF), μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις.

Στην Ισπανία, μια κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης από ένα έως τέσσερα χρόνια. Η μήνυση αναφέρει ότι θα ζητηθεί μαρτυρία τόσο από τον ίδιο όσο και από την Ερμόσο, καθώς και πληροφορίες από τις αυστραλιανές αρχές σε σχέση με τους νόμους της χώρας σχετικά με το πού συνέβη το περιστατικό.

Ο Ρουμπιάλες αντιμετωπίζει επίσης ενέργειες από την ισπανική κυβέρνηση με το Διοικητικό Αθλητικό Δικαστήριο (TAD) να έχει ανοίξει τη δική του υπόθεση εναντίον του.

Ο 46χρονος επικεφαλής του ισπανικού ποδσοφαίρου φίλησε τον Ερμόσο στα χείλη κατά την τελετή απονομής μεταλλίων μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αγγλίας στο Σίδνεϊ στις 20 Αυγούστου με τους εισαγγελείς να ξεκινούν έρευνα για σεξουαλική επίθεση μια εβδομάδα αργότερα.

Η μεσοεπιθετικός τόνισε ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό, αλλά ο Ρουμπιάλες επιμένει ότι ήταν, και υποστήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της επακόλουθης κρίσης ότι «θα συνέχιζε να υπερασπίζεται τη θέση του για να πει την αλήθεια».

Ο Ρουμπιάλες τέθηκε προσωρινά σε αναστολή για 90 ημέρες από τη FIFA στις 26 Αυγούστου. Η αναστολή σημαίνει ότι δεν μπορεί πλέον να υπηρετήσει ως πρόεδρος της RFEF, ούτε μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο του ως αντιπρόεδρος της UEFA.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X