Μυθικό συμβόλαιο της Σίτι στον Χάαλαντ

Μυθικό συμβόλαιο της Σίτι στον Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάλαντ μέχρι το 2028 και να βελτιώσει τις ετήσιες απολαβές του στα 30 εκατ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αποτέλεσε μία τεράστια επένδυση για τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη χρονιά, οδηγώντας την στο τρεμπλ. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, αλλά οι Πολίτες θέλουν να τον κρατήσουν για ακόμα έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τη Sun, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 23χρονο Νορβηγό, γι’ αυτό κι ετοιμάζονται να καταθέσουν νέα πρόταση με ετήσιες απολαβές ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Αν συμβεί αυτό τότε ο Χάλαντ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Premier League. Με βάση το τωρινό του συμβόλαιο λαμβάνει καθαρά τον χρόνο 17,7 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν σημείωσε 52 γκολ και μοίρασε εννέα ασίστ σε 53 παιχνίδια, ενώ φέτος μετράει στα πρώτα έξι ματς από έξι γκολ και μία ασίστ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X