Αλ Κελαϊφί: «Ο Μπαπέ είναι απίστευτος παίκτης και φανταστικός άνθρωπος»

Αλ Κελαϊφί: «Ο Μπαπέ είναι απίστευτος παίκτης και φανταστικός άνθρωπος»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις για τις σχέσεις που έχει με τον Κιλιάν Μπαπέ έκανε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά την διάρκεια συνέντευξης, που παραχώρησε στον πορτογαλικό Τύπο, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Κιλιάν Μπαπέ, μετά απ’ όσα συνέβησαν στο «θυελλώδες» καλοκαίρι, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αφορμή της συνέντευξης αποτέλεσε το γεγονός ότι η Qatar Sport Investments (QSI, ιδιοκτήτρια της Παρί ΣΖ) επένδυσε στην Μπράγκα, αποκτώντας το 21,7% του μετοχικού κεφαλαίου. Πρόκειται για μία επένδυση που αποδίδει καρπούς, καθώς η πορτογαλική ομάδα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στα play offs και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Record», ο Αλ Κελαϊφί, αναφέρθηκε στην «υπόθεση» Μπαπέ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Μπαπέ είναι ένας απίστευτος παίκτης και ένας φανταστικός άνθρωπος. Και η ομάδα της Παρί ΣΖ, εντός και εκτός γηπέδου, δεν ήταν ποτέ τόσο ενωμένη, κάτι που νομίζω ότι ήταν δυνατό να δούμε το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια του αγώνα με τη Λιόν. Εφέτος, εστιάζουμε λιγότερο στα αποτελέσματα και περισσότερο στην απόδοση και το στυλ παιχνιδιού μας. Εάν το κάνουμε αυτό, τα αποτελέσματα θα προκύψουν ανάλογα. Εχουμε έναν φανταστικό προπονητή και αθλητικό διευθυντή και είμαι πολύ χαρούμενος με το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X