ΑΕΚ: Ο Θεοφίλου παραμένει στην ανδρική ομάδα Futsal

ΑΕΚ: Ο Θεοφίλου παραμένει στην ανδρική ομάδα Futsal
Photo Credits: INTIME

Ο έμπειρος τερματοφύλακας παραμένει για μια ακόμη χρονιά στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Θεοφίλου ανακοίνωσε και επίσημα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται για μια ακόμη σεζόν την εστία της ανδρικής ομάδας futsal.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Θεοφίλου. Ο πολύπειρος διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Θεοφίλου θα συμπληρώσει συνολικά 7 έτη με τη φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας κατακτήσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα 2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ Ελλάδας. Παράλληλα, είναι ο ρέκορντμαν σε τίτλους στην Ελλάδα έχοντας κατακτήσει στην καριέρα του 15 Πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα και 3 Σουπερ Καπ, μετρώντας και 88 συμμετοχες στην Εθνική Ομάδα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Δημήτρης Θεοφίλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα ανήκω για έβδομη χρονιά στην οικογένεια της ΑΕΚ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, καθώς και του Σούπερ Καπ που διεξάγεται σε λίγες ημέρες».

Δημήτρη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X