Λουκάκου: «Από όταν ήμουν 11 ετών, ονειρευόμουν να έχω προπονητή τον Μουρίνιο»

Λουκάκου: «Από όταν ήμουν 11 ετών, ονειρευόμουν να έχω προπονητή τον Μουρίνιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρομέλου Λουκάκου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρόμα μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους τζαλορόσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου έναντι του ποσού των 5.800.000 ευρώ και την Πέμπτη (31/8) οι δύο πλευρές πέρασαν βέρες, με τον Βέλγο επιθετικό να υπογράφει το συμβόλαιο του με τους τζαλορόσι, που θα του αποφέρει το ποσό των 7.500.000 ευρώ τη νέα σεζόν.

Αμέσως μετά την κοινοποίηση του deal, ο άλλοτε φορ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ρωμαίων μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, με τον Λουκάκου να αναφέρεται στις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τη νέα του ομάδα αλλά και στην ανυπομονησία που έχει να δουλέψει με τον Μουρίνιο.

«Η υποδοχή που αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι οπαδοί μου επιφύλαξαν, με συγκίνησαν και συνιστά ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα. Ανέπνευσα την ατμόσφαιρα του σταδίου Ολίμπικο ως αντίπαλος, ένιωσα τη θέρμη των ρομανίστι οπαδών και σήμερα είναι ωραίο που είμαι μέλος της ομάδας.

Έφτασε μόνο ένα τηλεφώνημα για να πειστώ να υπογράψω. Οι ιδιοκτήτες μου τηλεφώνησαν λίγες ημέρες πριν από τη συμφωνία, μιλήσαμε για 30 λεπτά για τη φιλοδοξία που έχουν για αυτή την ομάδα και τους οπαδούς. Από τότε, τα πάντα εξελίχτηκαν γρήγορα.

Μιλήσαμε για αυτό που περιμένουν από μένα και την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Βέλγος φορ, ο οποίος έκανε ξεχωριστή αναφορά στο γεγονός ότι θα σμίξει για ακόμη μία φορά με τον Ζοζέ Μουρίνιο. «Από τότε που ήμουν 11 ετών, ήθελα να δουλέψω μαζί του, τώρα μπορώ να πω ότι θα το κάνω για τρίτη φορά (σ.σ. μετά από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Με γνωρίζει καλά, γνωρίζει καλά την οικογένειά μου, ξέρει τι άνθρωπος είμαι και εγώ γνωρίζω εκείνον. Μαζί μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα, έχουμε μία όμορφη ομάδα, θα πρέπει να δουλέψουμε και θα κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X