«Άδειασε» τον Λουίς Φαν Χάαλ περί στημένου Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ!

«Άδειασε» τον Λουίς Φαν Χάαλ περί στημένου Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ!
Photo Credits: INTIME

Κάθετα διάφωνος για τις απόψεις του Φαν Χάαλ όσον αφορά στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή ήταν ο αρχηγός των «οράνιε», Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην τεχνικός της Ολλανδίας σε δηλώσεις που παραχώρησε χαρακτήρισε προκαθορισμένη την κατάκτηση από την εθνική Αργεντινή και τον Λιονέλ Μέσι, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στο φίλαθλο κόσμο.

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός των «οράνιε», Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, πήρε θέση για την εν λόγω άποψη του Φαν Χάαλ και διαφώνησε κατηγορηματικά: «Μπορεί να λέει ό,τι θέλει, είναι η γνώμη του, αλλά δεν συμφωνώ μαζί του και δεν συμμερίζομαι την ίδια άποψη», είπε, χαρακτηριστικά, 32χρονος σέντερ μπακ.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος συνέχισε και τον ρώτησε: «Άρα, εσύ και η ομάδα δεν βρίσκεστε πίσω από τα λόγια του;», με τον παίκτη της Λίβερπουλ να απαντά: «Όχι. Η Αργεντινή άξιζε να το κερδίσει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X