Πήρε Ντάουντα ο Ιωνικός

Πήρε Ντάουντα ο Ιωνικός
Photo Credits: INTIME

Σημαντική ενίσχυση για τον Ιωνικό στην προσπάθεια που κάνει για επάνοδο στην Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντάουντα.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμπιόλα Ντάουντα.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από τη Νιγηρία. Αγωνίζεται ως σέντερ φορ και διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και τη χώρα μας, όπως και την ικανότητα να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με αρκετά γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σουηδία, παίζοντας σε Σέλβεσμποργκ και Κάλμαρ (154 εμφανίσεις, 44 γκολ, 16 ασίστ). Το 2013 αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα (38 εμφανίσεις, 17 γκολ, 7 ασίστ), για να ακολουθήσει η Φίτεσε (30 εμφανίσεις, 9 γκολ, 4 ασίστ) και η Χαρτς (15 εμφανίσεις, 5 γκολ).

Τον Ιανουάριο του 2017 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας, παίζοντας στον Ατρόμητο για ενάμιση χρόνο (49 εμφανίσεις, 16 γκολ, 5 ασίστ) και μετά αγωνίστηκε στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ (28 συμμετοχές, 12 γκολ, 2 ασίστ).

Λάρισα, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης οι επόμενες ομάδες, τη φανέλα των οποίων φόρεσε, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ινδία για λογαριασμό της Μοχαμεντάν. Έχει επίσης εμπειρία και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας σε προκριματικά Champions & Europa League!

Συνολικά στην καριέρα του ο Αμπιόλα Ντάουντα έχει περισσότερες από 400 εμφανίσεις και πάνω από 150 γκολ, δείχνοντας πως είναι ένας επιθετικός με έφεση στο γκολ, κάτι που απέδειξε σε όσους συλλόγους αγωνίστηκε.

Αμπιόλα σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X