H Κηφισιά περιμένει στη «γωνία» για Τζαβέλλα

H Κηφισιά περιμένει στη «γωνία» για Τζαβέλλα
Photo Credits: INTIME

Η Κηφισιά περιμένει στη «γωνία» τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η Κηφισιά περιμένει στη «γωνία» τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα και τον έχει ψηλά στην λίστα της.

Η Κηφισιά πάει για το «κερασάκι» στις μεταγραφές με μια κίνηση που θα την αλλάξει… επίπεδο στην αμυντική της γραμμή. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ψάχνεται στην αγορά για στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta στο στόχαστρο της είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας!

Ο 35χρονος σέντερ μπακ αποχώρησε από την ΑΕΚ στις αρχές του καλοκαιριού μετά από μια διετία, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 με τη νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, Πέντικσπορ, από την οποία όμως φεύγει μετά από περίπου δυο μήνες. Λόγω προσωπικού ζητήματος έκανε συχνά «δρομολόγια» από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα και τελικά οι δυο πλευρές πήραν την απόφαση να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους πριν καλά καλά αρχίσει.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε μόλις μια εμφάνιση στο ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Χατάισπορ και έμεινε εκτός αποστολής στα επόμενα παιχνίδια. Ακόμα ο Τζαβέλλας δεν έχει πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του, όμως σύντομα αναμένεται να έχουμε την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η Σταχτοπούτα της Stoiximan Superleague εξέτασε τα προηγούμενα 24ωρα περιπτώσεις σέντερ μπακ από το εξωτερικό, όμως όταν προτάθηκε η περίπτωση του Τζαβέλλα, εξετάστηκε σοβαρά. Πλέον οι άνθρωποι της Κηφισιάς περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Αν εν τέλει οι δυο πλευρές καταλήξουν σε «γάμο» θα πρόκειται για ένα «win – win deal». Από τη μία ο Έλληνας στόπερ θα επιστρέψει στην Αθήνα που ήθελε και από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα ενισχυθεί σημαντικά στο κέντρο της άμυνας με έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποτελεί από τους πιο «μπαρουτοκαπνισμένους» ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος μας.

Την προηγούμενη σεζόν ο Γιώργος Τζαβέλλας μέτρησε 18 εμφανίσεις στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα και είχε συμβολή στην επίτευξη του νταμπλ. Την προηγούμενη διετία είχε 51 συμμετοχές με τον Δικέφαλο. Από εκεί και πέρα έπαιξε σε 116 ματς σε 4,5 χρόνια με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό και Αλάνιασπορ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X