Τζαβέλλας: Ενδιαφέρον από τον Βόλο

Τζαβέλλας: Ενδιαφέρον από τον Βόλο
Photo Credits: INTIME

Oι διοικούντες τον Βόλο έχουν προσεγγίσει τον Γιώργο Τζαβέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα οικογενειακό πρόβλημα αναγκάζει τον Γιώργο Τζαβέλλα να αποχωρήσει από την Πέντικσπορ ύστερα από μόλις δύο μήνες παρουσίας και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 35χρονος διεθνής στόπερ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και ήδη ομάδες από την Super League εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Βόλος έχει κάνει επαφή με τον έμπειρο αμυντικό, καθώς αναζητά άλλον έναν στόπερ που θα αποτελέσει ουσιαστικά τον παρτενέρ του Χρήστου Σιέλη. Μάλιστα, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα συμβόλαιο κοντά στις 200.000 ευρώ για τον “εκλεκτό”.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Τζαβέλλα στην τουρκική ομάδα ξεπερνούσε τις 350.000 ευρώ ετησίως, αλλά ο διεθνής στόπερ δεν θα έχει αντίστοιχες απαιτήσεις και στην Ελλάδα. Ο στόχος του είναι να βρει μία ομάδα που θα αποτελεί βασικό στέλεχος με σκοπό να δώσει το παρών στην αποστολή της ομάδας του Euro 2024, αν η Εθνική πάρει την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα, μία ομάδα που θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον Τζαβέλλα είναι και η Κηφισιά, η οποία αναζητά έναν ακόμη στόπερ. Ωστόσο, προς το παρόν δεν προκύπτουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X