ΑΕΚ: Επιμένει για στόπερ μέχρι τελευταία στιγμή - Τα δεδομένα

ΑΕΚ: Επιμένει για στόπερ μέχρι τελευταία στιγμή - Τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει να προσπαθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατάφερε και πήρε χθες τη νίκη με τον Βόλο. Με όποιον τρόπο κι αν προήλθε αυτή σημασία είχε ότι η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε τώρα. Και ο Ματίας Αλμέιδα ξεφύσηξε από ανακούφιση, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του καθώς ανυπομονούσε για αυτή τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Και ο ίδιος ήταν πιεσμένος και όλος ο οργανισμός.

Πλέον σε πρώτο πλάνο είναι η μεταγραφική ενίσχυση με την Ένωση να επιμένει για την απόκτηση ενός στόπερ στην τελική ευθεία των μεταγραφών.

Η αλήθεια είναι πως η κλεψύδρα αδειάζει για την ΑΕΚ καθώς σήμερα το βράδυ θα πρέπει να δηλώσει την λίστα των παικτών της για τους αγώνες στον όμιλο του Europa League. Ως εκ τούτου αν θέλει να πάρει ένα στόπερ που θα την βοηθήσει στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια με Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον θα πρέπει να το κάνει σήμερα, τις επόμενες ώρες. Ο χρόνος πιέζει, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα μπορεί να αποκτήσει και τις επόμενες ημέρες έναν κεντρικό αμυντικό, όμως με τον αστερίσκο πως δεν θα τον έχει διαθέσιμο στην Ευρώπη. Η διορία είναι μέχρι την 11η Σεπτέμβρη για την απόκτηση παίκτη. Και αυτό είναι ανοιχτό ως παράθυρο…  Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, είτε για τον παίκτη που θα έρθει, είτε για το πλάνο της ΑΕΚ.

Η προσπάθεια που γίνεται στο φινάλε των μεταγραφών είναι δεδομένη πάντως και η Ένωση δείχνει ότι θέλει να αποκτήσει ένα στόπερ για να την βοηθήσει στην αμυντική της λειτουργία μέχρι τώρα που δείχνει να έχει αρκετά ζητήματα.

Τέλος, για την θέση του δεξιού μπακ φαίνεται ότι… θολώνει η πιθανότητα ενίσχυσης της ΑΕΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X