Με μέταλλο Πρωταθλήτριας η ΑΕΚάρα!

Με μέταλλο Πρωταθλήτριας η ΑΕΚάρα!
Photo Credits: INTIME

Με πολύ άγχος και νευρικότητα η ΑΕΚ γύρισε από την κόλαση του 0-1 και του 2-2 και κέρδισε με 2-3 το Βόλο με πέναλτι του Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έψαχνε μία… ανάσα να πάρει μπρος! Και την πήρε απόψε! Με πολλά προβλήματα, τα λάθη της και την ατυχία να της κάνουν παρέα, η ΑΕΚ κέρδισε στο τέλος το Βόλο με2-3 σε ένα ματς θρίλερ στο Πανθεσσαλικό!

Η ΑΕΚ έψαχνε με 0-1 από τον Ντέλετιτς στο 8′, ο Μάνταλος εν συνεχεία αποβλήθηκε με κόκκινη, αλλά η Ένωση πριν το ημίχρονο ισοφάρισε με τον Γιόνσον και προηγήθηκε με τον Τσούμπερ. Στο β’ ημίχρονο τελικά ο Ντέλετιτς την τιμώρησε ξανά με το 2-2, αλλά ο Άμραμπατ στο τέλος με πέναλτι έκανε το 2-3!

Η ΑΕΚ έτσι μετά την γκέλα με τον Πανσερραϊκό και τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ, βρήκε τη δύναμη έστω και με παίκτη λιγότερο και με χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλήτριας πήρε τους 3 βαθμούς!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα στην άμυνα, στην πρώτη φάση δέχεται γκολ και δείχνει ότι χρειάζεται δουλειά, βελτίωση και ενίσχυση.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το enwsi.gr

Το ματς

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς στο Βόλο με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερό μπακ, τον Βίντα με τον Μουκουντί στα στόπερ, τον Γιόνσον με τον Γαλανόπουλο στον άξονα, δεξιά τον Ελίασον αριστερά τον Τσούμπερ και τον Μάνταλο πίσω από τον Πόνσε.

Η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση να πάρει την μπάλα στα πόδια της και με την ορμή από τους 5.000 Ενωσίτες στο 6’ άγγιξε το γκολ, όταν ο Ρότα από δεξιά πάτησε περιοχή (είχε συνεργασία με Ελίασον), έπιασε ένα κεραυνό, όμως ο Σιαμπάνης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Και δύο λεπτά μετά ο Μουκουντί είχε ένα απίστευτο λάθος που κόστισε γκολ… Ο Καμερουνέζος στόπερ γύρισε την μπάλα χαλαρά προς τα πίσω προς τον Στάνκοβιτς και ο Ντέλετιτς δεν το άφησε ατιμώρητο, μπήκε στη μέση, πήρε την μπάλα και πλάσαρε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ για τον Βόλο.

Το γκολ του Βόλου έφερε παγωμάρα στην ΑΕΚ. Η Ένωση ωστόσο άμεσα πήρε κατοχή μπάλας και τελικά στο 22’ είχε μία σπουδαία φάση για γκολ. Μετά από προσωπική ενέργεια του Τσούμπερ που πέρασε από αριστερά δύο αντιπάλους, ο Ρότα σούταρε δυνατά, αλλά ο Σιαμπάνης απέκρουσε σωτήρια ξανά σε κόρνερ!

Τέσσερα λεπτά μετά η ΑΕΚ έβαλε… αυτογκόλ. Ο Μάνταλος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για χτύπημα πάνω στον Κόμπα με απλωμένο πόδι. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε και έτσι η Ένωση έμεινε με 10 παίκτες και το σκορ 1-0 στο 26’!

Ο Αλμέιδα είχε πλέον τον Γιόνσον 6άρι και τον Γαλανόπουλο σε πιο προωθητικό ρόλο, για να καλύψει… όσο μπορούσε το κενό πίσω από τον φορ. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο για να ισοφαρίσει. Στο 32’ εκτέλεση φάουλ του Ελίασον από τα αριστερά, ο Γιόνσον πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 δίνοντας δύναμη και θάρρος στην ομάδα του. Έξι λεπτά μετά η ΑΕΚ αποκατέστησε την τάξη με τον φοβερό και τρομερό Τσούμπερ! Φοβερά δυνατό χτύπημα φάουλ από αριστερά, η μπάλα κατέβηκε και καρφώθηκε στα δίχτυα του Σιαμπάνη για το 1-2!

Η ΑΕΚ τελικά παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και πριν το 40λεπτο να γυρίσει το ματς και να έχει την ψυχολογία υπέρ της. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Ένωση είχε την μπάλα στα πόδια της, δεν κινδύνεψε και προσπαθούσε συνεχώς να βρει χώρους για απειλές. Τελικά το ημίχρονο έληξε με το 1-2 υπέρ της, αλλά με τον κίνδυνο ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Το β’ ημίχρονο άρχισε με διπλή αλλαγή για το Βόλο με τον Λούνα αντί του Κίτσου και τον Κρούζλιακ αντί του Ασλανίδη. Αμέσως με την έναρξη ο Τρουιγιέ είχε ένα άστοχο σουτ, ενώ τρία λεπτά μετά παραλίγο να βγει ο Μωραΐτης τετ α τετ με τον Στάνκοβιτς μετά από λάθος πάσα του Γιόνσον στον Βίντα, τον πρόλαβε ο Κροάτης με τάκλιν και έβγαλε κόρνερ την μπάλα. Στο 50’ ο Σιέλης έπιασε μια κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και ανάγκασε τον Στάνκοβιτς σε ωραία επέμβαση. Ο στόπερ του Βόλου έσπρωξε τον Γιόνσον για να αποκτήσει πλεονέκτημα και υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ στη φάση αυτή, όμως έδειχνε ο Βόλος ότι μπήκε με διάθεση να πατήσει την αντίπαλη περιοχή. Στο 55’ σέντρα του Άλχο, ο Κόμπα έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να ισορροπήσει το ματς και να μεταφέρει την μπάλα στο μισό γήπεδο του Βόλου για να βρει χώρους. Στο 60’ είχαμε και την πρώτη τελική του Πόνσε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνά άουτ. Αμέσως ο Μπράτσος απέσυρε τον Κορνετέ για να μπει ο Ενγκίν. Δύο λεπτά μετά είχαμε καλό σουτ του Ελίασον από δεξιά, αλλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Σιαμπάνης.

Η ΑΕΚ προσπαθούσε να κρατήσει το Βόλο μακριά από την εστία και είχε οπισθοχωρήσει, με τον Αλμέιδα να βάζει στο 67’ στο παιχνίδι Αραούχο και Ζίνι αντί των Πόνσε και Τσούμπερ. Ο Ζίνι πήγε σε θέση φορ, με τον Αραούχο να κινείται αριστερά. Στο 70′ είχαμε κεφαλιά του Βίντα μετά το κόρνερ του Ελίασον, πάνω στον Σιαμπάνη η μπάλα. Ο Βόλος έβαλε στο ματς και τον Εμράζ αντί του Μωραϊτη και αμέσως βρήκε ξανά γκολ πάλι με τον Ντέλετιτς! Ο Σέρβος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από απόκρουση από σέντρα, σούταρε ιδανικά στη γωνία με εντυπωσιακό τρόπο και έκανε το 2-2 απέναντι στον Στάνκοβιτς.

Μετά το τέρμα του Βόλου, ο Αλμέιδα πέρασε τον Σιμάνσκι αντί του Γαλανόπουλου και οι γηπεδούχοι αντί του Τρουιγιέ πέρασαν στο παιχνίδι τον Γκλάβτσιτς. Η ΑΕΚ όμως δεν άφησε εκεί τις παρεμβάσεις στο παιχνίδι. Ο «Πελάδο» στο 78’ έβαλε στο παιχνίδι Άμραμπατ και Πινέδα αντί των Xατζισαφί και Ελίασον. Ο Μεξικάνος πήγε δεξί μπακ, με τον Ρότα αριστερά. Στο 78΄είχαμε μακρινό σουτ του Πινέδα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η ΑΕΚ είχε διάθεση πλέον για να πιέσει περισσότερο, αλλά πίσω είχε αφήσει κενά και ρίσκαρε. Όμως το 2-2 δεν άφηνε περιθώρια και πίεζε ο χρόνος…

Στο 88’ βρήκε τη στιγμή που έψαχνε, αλλά ήταν πάλι άτυχη. Υπέροχη σέντρα του Άμραμπατ από τα δεξιά. ο Αραούχο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιαμπάνη.

Στο 92′ όμως η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι! Ο Μουκουντί έκανε την κεφαλιά και ο Κρούζλιακ σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ο Άμραμπατ πήρε φόρα και έκανε το 2-3 μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια!

Βόλος – ΑΕΚ 2-3

Γκολ:

  • 8’ Ντέλετιτς σουτ 1-0
  • 32’ Γιόνσον κεφαλιά 1-1
  • 38’ Tσούμπερ φάουλ 1-2
  • 72’ Ντέλετιτς σουτ 2-2
  • 92′ Άμραμπατ πέναλτι 2-3

Κίτρινες: Κίτσος (31’), Σιέλης (86’)

Κόκκινες: 26’ Μάνταλος

O MVP του Βόλος-ΑΕΚ

Ο Γιόνσον ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Προσπαθούσε μόνος του να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα και τελικά δεν μπορούσε μόνος του να τα κάνει όλα. Σκόραρε για το 1-1 και έδωσε ελπίδες και δύναμη σε καίριο σημείο.

Το κλειδί του Βόλος-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν είναι σε καλό φεγγάρι, η άμυνα της έχει πολλά πολλά προβλήματα και ανισορροπία στις φάσεις και η τύχη την τιμωρεί σε κάθε φάση. Τρώει πρώτη γκολ και… τρέχει. Σε όλα αυτά βάλτε και την αποβολή του Μάνταλου που άφησε την ΑΕΚ με 10 νωρίς.

Τα γκολ του Βόλος-ΑΕΚ




AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X