Σμιτ για Βλαχοδήμο: «Ήταν δική του απόφαση να φύγει και το σεβόμαστε»

Σμιτ για Βλαχοδήμο: «Ήταν δική του απόφαση να φύγει και το σεβόμαστε»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιτ, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ ολοκληρώθηκε την ύστατη στιγμή, με την αγγλική ομάδα να τον ανακοινώνει τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/9).

Μετά από μια πενταετία στην Πορτογαλία ο Έλληνας διεθνής αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις στην καριέρα του, με τον πρώην προπονητή του στην Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιτ, να τονίζει πως ήταν απόφαση του 29χρονου να αποχωρήσει.

Θυμίζουμε ότι ο Βλαχοδήμος στα τελευταία παιχνίδια με τους “αετούς” βρισκόταν εκτός αποστολής έπειτα από καυγά με τον προπονητή του.

«Ο Όντι (Οδυσσέας) πέρασε υπέροχα εδώ, κέρδισε τρόπαια και ήταν σχεδόν πάντα Νο1. Έκανε πολύ καλά (που έφυγε), εκτιμώ αυτό που έκανε την περασμένη σεζόν, αλλά σκέφτηκε και το μέλλον του μετά από πέντε χρόνια εδώ. Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε νέα ενέργεια, όπως είπα και πριν. Είναι ποδόσφαιρο.

Αποφασίσαμε να φέρουμε τον Τρούμπιν, ο οποίος έχει πολλές δυνατότητες και ήταν μια νέα κατάσταση. Ο Όντι αποφάσισε να φύγει, ήταν δική του απόφαση και το σεβόμαστε.

Είναι μια συναρπαστική κατάσταση στη θέση, καθώς όλοι βρίσκονται στην αρχή της καριέρας του, αν και ο Τρούμπιν είναι σε διαφορετικό επίπεδο, δεδομένου ότι έχει περισσότερη εμπειρία.

Αλλά ήθελα να δώσω και στον Σαμουέλ περισσότερη εμπειρία, είναι σημαντικό να δείξει ότι είναι ικανός, παίζοντας σε έναν σύλλογο όπως η Μπενφίκα, με πίεση και υπευθυνότητα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την τρέχουσα κατάσταση».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X