Μπεκάλι: «Υπογράφει τη Δευτέρα στην Στεάουα ο Γκάνεα»

Μπεκάλι: «Υπογράφει τη Δευτέρα στην Στεάουα ο Γκάνεα»
Photo Credits: INTIME

Ο Κρίστιαν Γκάνεα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου κατά δήλωση του προέδρου της, Τζίτζι Μπεκάλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην επιβεβαίωση της απόκτησης του Κρίστιαν Γκάνεα από τη Στεάουα προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας Τζίτζι Μπεκάλι. Μετά τη νίκη της ομάδας του Βουκουρεστίου επί της Κραϊόβα, επισήμανε ότι ο 31χρονος αριστερός μπακ θα περάσει από ιατρικά τη Δευτέρα και θα υπογράψει.

Ο Γκάνεα δεν βρισκόταν στα πλάνα του Παναθηναϊκού και αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος, ενώ για την απόκτησή του υπήρξε ενδιαφέρον και από τη Λαμία. Ο Ρουμάνος μπακ ωστόσο ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην εθνική ομάδα.

Ο Μπεκάλι επιβεβαίωσε τη συμφωνία του παίκτη με την Στεάουα, λέγοντας στο DigiSport: «Ο προπονητής μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο Γκάνεα έλυσε το συμβόλαιό του. Έχουμε συμφωνία με τον παίκτη. Έρχεται τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Πάντα μου άρεσε. Είχε κάποια προβλήματα με τον covid, γι’ αυτό δεν έπαιξε πολύ την περασμένη σεζόν».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X