Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλα από την Αντβέρπ, εκτός από ένα στοιχείο

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλα από την Αντβέρπ, εκτός από ένα στοιχείο
Photo Credits: INTIME

Η διαφορά νοοτροπίας οδήγησε στο Champions League τα… παιδαρέλια της Αντβέρπ, την ώρα που ο Χρυσόπουλος έγινε... θέμα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τον πρώτο μεγάλο της στόχο στη σεζόν, που δεν ήταν άλλος φυσικά από την πρόκριση στο UEFA Champions League. Η χθεσινή μέρα έχει αφήσει πικρή γεύση στους φιλάθλους της ομάδας, όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε τον ιστορικό χαρακτήρα που απέκτησε, καθώς για πρώτη φορά στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» κουνήθηκε το σεντόνι με τα αστέρια.

Αυτή η ανατριχίλα στο άκουσμα του ύμνου, τα χαμόγελα των παικτών, θαρρείς και ξανανιώνουν… Δέος! Μετά από τα περίπου 100 αγωνιστικά λεπτά, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και να χαρίσει στον κόσμο της μια βραδιά σαν εκείνη με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ μάλιστα, όταν ανοίχτηκε για να κάνει το «θαύμα», δέχτηκε και δεύτερο γκολ «μαχαιριά», που έσβησε και τα όνειρά της για πρόκριση.

Κάπου εδώ να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στον σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Αντβέρπ, Μπαλικουϊσά, γιατί στο άκουσμα του ύμνου του Champions League, η κάμερα τον… έπιασε να κάνει με τα χέρια του το γράμμα «Μ», τιμώντας τη μνήμη του Μιχάλη!

Ο Μπαλικουϊσά είναι 22 χρονών και έδωσε μεγάλη ενέργεια και φρεσκάδα στο παιχνίδι των Βέλγων. Πώς να μην είναι φρέσκια όμως η ομάδα του Φαν Μπόμελ όταν ο μέσος όρος ηλικίας της, σε ένα τόσο σημαντικό ματς με τόσο μεγάλο διακύβευμα, είναι 24,4 έτη;

Οι Βέλγοι έχουν φτιάξει ένα τρομερό σύνολο με νέους παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ διαβασμένοι και παίρνουν μεγάλες βοήθειες από τους έμπειρους (Αλντερβάιρελντ, Ντε Λάετ, Γιάνσεν) και διόλου εντύπωση δε θα μας κάνει αν κάνουν πορεία στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. Εκτός αν ακολουθήσουν το παράδειγμα του Άγιαξ και της Ντόρτμουντ και γίνουν ένα top selling club.

Αντιθέτως, στην ΑΕΚ, στην πρεμιέρα στο πρωτάθλημα έκανε ντεμπούτο ένα νέο παιδί, για το οποίο μάλιστα καταβλήθηκε ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 20χρονου. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, ο οποίος μέσα σε ένα λεπτό με τον Πανσερραϊκό, βρέθηκε δυο φορές μόνος του απέναντι σε δυο επιθετικούς, με αποτέλεσμα η Ένωση να δεχτεί γκολ.

Για να είμαστε δίκαιοι, όλοι στάθηκαν στην τρομερή αστοχία της ΑΕΚ εκείνη τη βραδιά, όμως τα σχόλια για το ντεμπούτο του Χρυσόπουλου δεν έλειψαν, παρόλο που όλοι μέσα στην ομάδα τον στήριξαν, με πρώτο τον προπονητή του! Αυτό ίσως να αποδεικνύει και τη διαφορά των ελληνικών με τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Η ενδεκάδα της Αντβέρπ στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ:

Μπουτέζ (τερματοφύλακας) 28 χρονών

Κουλιμπαλί (στόπερ) 19 χρονών

Αλντερβάιρελντ (στόπερ) 34 χρονών

Βάινς 24 χρονών (δεξί μπακ)

Ντε Λάετ (αριστερό μπακ) 34 χρονών

Κεϊτά (χαφ) 21 χρονών

Εκέλενκαμπ (χαφ) 23 χρονών

Βερμίιρεν (χαφ) 19 χρονών

Μπαλικουϊσά (εξτρέμ) 22 χρονών

Γιάνσεν (φορ) 29 χρονών

Μούγια (εξτρέμ) 24 χρονών

ΑΛΛΑΓΕΣ

Κερκ (επιθετικός) 27 χρονών

Φαν Ντεν Μπος (στόπερ) 20 χρονών

Οντρέικα (χαφ) 20 χρονών

Γιουσούφ (χαφ) 23 χρονών

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X