Το ταξίδι συνεχίζεται...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Αντβέρπ θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς προκρίθηκε δίκαια και πανάξια κόντρα στην ΑΕΚ. Και προκρίθηκε δίκαια και πανάξια αφού κατόρθωσε μέχρι το 90ο λεπτό του δεύτερου αγώνα να μην δεχτεί γκολ από μια τρομερά ποιοτική ομάδα, από το κέντρο και μπροστά, όπως είναι η «Ένωση».
Κι όταν το δέχτηκε στο 90′ από τον Σέρχιο, ήταν λογικό στα λεπτά των καθυστερήσεων, να γίνει το ματς ροντέο και πιο πιθανό από το να το βάλεις (ως ΑΕΚ) ήταν να το φας.
Στα ουκ ολίγα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο, ειλικρινά σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, είδα από την νταμπλούχο Βελγίου, μια από τις καλύτερες ανασταλτικές λειτουργίες που έχω δει.
Και σίγουρα, εδώ και ένα χρόνο που βλέπω την ΑΕΚ του Αλμέιδα, ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι είναι από δύσκολο έως και ακατόρθωτο, να πετύχει γκολ. Και ότι το έβαλε η ΑΕΚ στο 90′ είναι απόρροια της επιμονής της και της νοοτροπίας της να μην εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια.
Μια απίστευτη ανασταλτική λειτουργία σε συνδυασμό με την ταχύτητα στις αντεπιθέσεις, από μια ομάδα που έχει καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση από την ΑΕΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα των δύο αγώνων των δύο νταμπλούχων. Και πρέπει να την δούμε ξεκάθαρα γιατί και στην ευρωπαϊκή συνέχεια, θα έχουμε και στο Europa League, πάρα πολύ δυνατές ομάδες.
Μπράβο στην Αντβέρπ για την πρόκριση της, πρόκειται πραγματικά για μια υποδειγματική και τρομερά οργανωμένη αμυντική μηχανή. Και φυσικά μπράβο και στην ΑΕΚ, για όλη την προσπάθεια. Και βέβαια το ταξίδι στην Ευρώπη συνεχίζεται. Στο Europa League, όπου αν καθαρίσει και το μυαλό και φύγει η στεναχώρια, θα καταλάβουμε ότι και οι πιθανότητες διάκρισης είναι πολύ περισσότερες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X