Μάνταλος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ήττα»

Μάνταλος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ήττα»
Photo Credits: INTIME

Δείτε όλα όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος έπειτα από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε χθες και δέχτηκε τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ με τον Πέτρο Μάνταλο να μιλάει λίγο αργότερα.

Ο Μάνταλος τόνισε πως η Ένωση δεν σκόραρε όταν έπρεπε στα δύο ματς με την Αντβέρπ και το πλήρωσε, στάθηκε στις δυνατότητες της βελγικής ομάδας και στο πόσο πειθαρχημένοι είναι, θεωρεί πως πρέπει να κοιτάξουν τα επόμενα ματς και τους ομίλους του Europa League και να προσπαθούν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής μεσοεπιθετικός: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για 90’, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν βάλαμε γκολ, μας έβαλαν δύο σε δύο αντεπιθέσεις κι είμαστε εκτός του μεγάλου στόχου μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο, η Αντβέρπ έδειξε ότι είναι δυνατή ομάδα, πειθαρχημένη, έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Το ξέραμε, στα δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο από τις δύο ήττες.

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτή η ήττα. Μας στενοχωρεί, αλλά θα παίξουμε στο Europa League, είναι καλό για μας γιατί πέρυσι δεν παίξαμε Ευρώπη. Δε θα μας πάρει από κάτω, από αυτές τις ήττες παίρνεις δύναμη. Να γίνει η κλήρωση των ομίλων και θα είμαστε μία ομάδα που θα προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X