A Bola: «Ο Βλαχοδήμος ζήτησε εγγυήσεις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ότι δεν θα δοθεί στον Ολυμπιακό»

A Bola: «Ο Βλαχοδήμος ζήτησε εγγυήσεις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ότι δεν θα δοθεί στον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία αποκαλύπτει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πείστηκε τελικά να αποδεχθεί την πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας εμφανιζόταν αρκετά διστακτικός να μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αν και η πρόκληση να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μεγάλη.

Η εφημερίδα A Bola γράφει πως η πλευρά του Βλαχοδήμου ζήτησε και πήρε εγγυήσεις από τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας ότι δεν πρόκειται κάποια στιγμή στο μέλλον να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό ή να πουληθεί στην ελληνική ομάδα.

Ο παίκτης δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές κάνουν το δρομολόγιο Νότιγχαμ-Πειραιάς, λόγω της κοινής ιδιοκτησίας των δύο συλλόγων, τον έκανε να έχει αμφιβολίες.

Και μπορεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ να τον διαβεβαίωσαν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στην περίπτωσή του, ο Βλαχοδήμος ναι μεν λέει τώρα «ναι» στους Άγγλους, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία διότι φέρεται να περιμένει πρόταση από τη Γερμανία.

Στο μεταξύ, βέβαια, συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις της Φόρεστ με την Μπενφίκα, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας δεσμέυεται με συμβόλαιο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X