Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο ΑΕΚτζή, Κώστα Μάρκου

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο ΑΕΚτζή, Κώστα Μάρκου
Photo Credits: INTIME

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου για να αποχαιρετήσει τον Κώστα Μάρκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου για να αποχαιρετήσει τον Κώστα Μάρκου, ο οποίος αγάπησε την ΑΕΚ ανιδιοτελώς και προσέφερε την ψυχή του για την αγαπημένη του ομάδα.

Η κηδεία τελέστηκε στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Στεφάνια στη μνήμη του Κώστα Μάρκου, ενός ανθρώπου που αγάπησε την ΑΕΚ ανιδιοτελώς και προσέφερε την ψυχή του για την αγαπημένη του ομάδα, απέστειλαν ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Δημήτρης Μελισσανίδης, η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων.

Ένας από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνδέθηκε με βαθιά φιλία ήταν ο Τιμούρ Κετσμπάγια, ο οποίος ήταν παρών στην κηδεία, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κατερίνα.

Τον Κώστα Μάρκου αποχαιρέτησαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Μίμης Δεληγιάννης, ο Γιώργος Καραφέσκος, ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς, ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο πρώην φυσιοθεραπευτής της ΑΕΚ, Νίκος Πανταζής, ο γιος του Κώστα Νεστορίδη, Γιώργος, ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο πρώην γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Παπασταύρου, ο γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Νίκος Δευτεραίος, ο βετεράνος αθλητής Στίβου και για χρόνια παράγοντας του τμήματος, Κώστας Τζήβας και ο πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Κυριάκος Χήνας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X