Απίστευτο: Ο ιδιοκτήτης της Ρόμα θα πιλοτάρει το τζετ που θα μεταφέρει τον Λουκάκου στη Ρώμη!

Απίστευτο: Ο ιδιοκτήτης της Ρόμα θα πιλοτάρει το τζετ που θα μεταφέρει τον Λουκάκου στη Ρώμη!
Photo Credits: INTIME

Η Ρόμα ρίχνει «βόμβα» με την απόκτηση του Βέλγου στράικερ, με τον πρόεδρο των «τζιαλορόσι», Νταν Φρίντκιν να δείχνει την «τρέλα» του για το deal των Ρωμαίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα θα αποκτήσει τον Λουκάκου με την μορφή του δανεισμού από την Τσέλσι και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο ισχυρός άνδρας των «τζιαλορόσι», Νταν Φρίντκιν θα πιλοτάρει το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Βέλγο στράικερ στη Ρώμη!

Ο Φρίντκιν είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Air Force Heritage Flight Foundation και ένας από τους εννέα πολίτες πιλότους που έχουν τα προσόντα να πετούν σε σχηματισμό με ομάδες επίδειξης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ!

Η παρουσία του ιδιοκτήτη της Ρόμα στις επαφές με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Λουκάκου ήταν καταλυτική και ενδεικτικό της «τρέλας» που έχει ο Νταν Φρίντκιν είναι ότι θα πιλοτάρει το ιδιωτικό τζετ που θα μεταφέρει τον 30χρονο επιθετικό στη Ρώμη.

Η άφιξη του Λουκάκου στην ιταλική πρωτεύουσα αναμένεται στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης και όπως είναι φυσικό στους οπαδούς της Ρόμα επικρατεί ενθουσιασμός για την μεταγραφή του Βέλγου στράικερ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X