«Ο Μάρκος Αντόνιο θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ»

«Ο Μάρκος Αντόνιο θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Πεπεισμένοι πως ο Μάρκος Αντόνιο θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται ρεπόρτερ της Λάτσιο, ανεξάρτητα από την υπόθεση Γκεντουζί για τους «λατσιάλι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δευτέρα (28/8) φαντάζει μία κρίσιμη ημέρα για την υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο καθώς αναμένεται η απάντηση της Λάτσιο στην πρόταση του ΠΑΟΚ περί δανεισμού χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, από την πλευρά των ρεπόρτερ της Λάτσιο απορρέει ένα κλίμα βεβαιότητας πως η μετακίνησή του 23χρονου Βραζιλιάνου χαφ στους Θεσσαλονικείς θα ολοκληρωθεί ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στην υπόθεση μεταγραφής του Γκεντουζί που τους «καίει».

«Λεπτομέρειες, αλλά και το ταξίδι για τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έχουν ήδη προγραμματιστεί για αύριο και μεθαύριο, απομένουν για την υπόθεση του Γκεντουζί. Πλέον αναμένουμε την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Ρώμη, με το deal να έχει οριστικοποιηθεί. Ο Μάρκος Αντόνιο, επίσης, θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν ο Λοτίτο αποφασίσει να αφήσει την υπόθεση του Γάλλου», υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο Τζούλιο Καρντόνε, ρεπόρτερ της Λάτσιο.

Από εχθές το βράδυ πάντως, τόσο από την πλευρά του Δικεφάλου, όσο και από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, υπήρχε κλίμα αισιοδοξίας για την κατάληξη των επαφών.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X