Πήρε τον Σέρβο τερματοφύλακα Πέτροβιτς η Τσέλσι

Πήρε τον Σέρβο τερματοφύλακα Πέτροβιτς η Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόρτζε Πέτροβιτς, καθώς η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λονδρέζοι δεν δημοσιοποίησαν το κόστος της μεταγραφής, ενώ ο 23χρονος γκολκίπερ υπέγραψε επταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε», στο οποίο η Τσέλσι έχει οψιόν γι’ ακόμη ένα χρόνο.

Πάντως, το αμερικανό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS) αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι ο Πέτροβιτς αποχωρεί για την Τσέλσι έναντι 17,5 εκατ. δολαρίων (περίπου 16,2 εκατ. ευρώ) συν τα μπόνους.

Ο Πέτροβιτς, ο οποίος μετράει δύο συμμετοχές στην εθνική Σερβίας, έρχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να καλύψει κάποια από τα κενά που δημιουργήθηκαν κάτω από τα δοκάρια, μετά τις αποχωρήσεις του Εντουάρ Μεντί, ο οποίος μεταπήδησε στην Αλ-Αχλί, και του Κέπα Αριθαμπαλάγκα, ο οποίος πήγε δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρβος θα δώσει «μάχη» για τη θέση στο αρχικό σχήμα με τον Ισπανό Ρόμπερτ Σάντσεθ, ο οποίος εντάχθηκε μέσα στο μήνα στο δυναμικό της Τσέλσι, προερχόμενος από την Μπράιτον. Ο Πέτροβιτς αποχώρησε τον Απρίλιο του 2022 από την Τσουκαρίτσκι για να πάει στη Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, με την οποία κατέγραψε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήταν υποψήφιος για τα βραβεία του Νεοφερμένου της Χρονιάς στο MLS και του τερματοφύλακα της χρονιάς στο MLS.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X