ΑΕΚ: 36 τελικές, 3 Xgoals, 82% κατοχή και έμεινε στο 1-1!

ΑΕΚ: 36 τελικές, 3 Xgoals, 82% κατοχή και έμεινε στο 1-1!
Photo Credits: INTIME

Το μόνο που δεν έκανε καλά η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, ήταν να βάλει τη μπάλα στο «πλεχτό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκέλα με το… καλημέρα για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα!

Η Ένωση δέχθηκε γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, σε μια στιγμή ολιγωρίας της άμυνας, όμως ανάκαμψε, το πάλεψε, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να βρει μόλις ένα γκολ, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο 78′.

Έπειτα από το γκολ του Σέρβου, αλλά και πιο πριν, είχε πολλές φάσεις, και μάλιστα κλασικές, για να πάρει κεφάλι στο σκορ και να κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με το… δεξί. Κλασικότερη όλων φυσικά, η κακή εκτέλεση πέναλτι του Τομ Φαν Βέερτ, το οποίο έβγαλε ο (εξαιρετικός σήμερα) Χόβαν.

Ο Φαν Βέερτ ήταν μοιραίος στο αποψινό ματς της ΑΕΚ, με τουλάχιστον 4 μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από τον ίδιο, όμως συνολικά η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν άστοχη και αυτό το λένε τα νούμερα του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ, από τις 36 τελικές και τις 8 στον στόχο κατάφερε να κάνει… γκολ μόλις μία, ενώ με βάση τους αριθμούς της Opta, μπορούσε να έχει σκοράρει 3 γκολ (3 xGoals)!

ΑΕΚ: 36 τελικές, 3 Xgoals, 82% κατοχή και έμεινε στο 1-1!

Παράλληλα, η κατοχή έφτασε σε επίπεδα… Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με την Ένωση να έχει 81.9%! Ο Φαν Βέερτ που ήταν ο μοιραίος για την ΑΕΚ, είχε 8 τελικές από τις συνολικά 36 της ομάδας, ενώ τις περισσότερες ενέργειες με τη μπάλα, καθώς και τις πιο πολλές πάσες στην επίθεση τις είχε ο Μίλαντ Μοχαμάντι.

Ο Σιντιμπέ, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δεν έχει βρει τα πατήματά του ακόμη στη φετινή σεζόν, παρόλο που δεν εντυπωσιάζει τον κόσμο της ΑΕΚ, ήταν ο πρώτος σε πάσες – «κλειδί» σε όλο το γήπεδο, κάνοντας 5 σημαντικές πάσες.

ΑΕΚ: 36 τελικές, 3 Xgoals, 82% κατοχή και έμεινε στο 1-1!

Πηγή: sport24

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X