Η 11άδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό (ΦΩΤΟ)

Η 11άδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεμάτη εκπλήξεις, με σημαντικότερη αυτή στα στόπερ, η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον πρώτο της αγώνα στη Super League, απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Λόγω τραυματιισμών και τιμωριών, αλλά και για λόγους ξεκούρασης των παικτών ενόψει Αντβέρπ, ο Ματίας Αλμέιδα άφησε στον πάγκο πολλούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του και έβαλε στην ενδεκάδα πολλές… εκπλήξεις, με μεγαλύτερη αυτή του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου στα στόπερ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιώργος Αθανασιάδης, στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα θα αγωνιστούν οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Μιλάντ Μοχαμάντι, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα αποτελούν οι Σίμος Μήτογλου και Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Στα χαφ θα βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος και δίπλα του ο Γιενς Γιόνσον, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Πισάρο (αριστερά), και πίσω από τον Τομ Φαν Βέερτ θα βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος σε ελεύθερο ρόλο.

Στον πάγκο θα κάθονται οι: Γκίνης, Μουκουντί, Πήλιος, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Αραούχο, Ζίνι.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X