Η νταμπλούχος ΑΕΚ ξεκινά τη μάχη υπεράσπισης του τίτλου, απόψε με Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η νταμπλούχος ΑΕΚ ξεκινά τη μάχη υπεράσπισης του τίτλου, απόψε με Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απόψε ξεκινάει με το δεξί στη Νέα Φιλαδέλφεια για την προάσπιση των περσινών κεκτημένων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία αρχή με χαμόγελα και νίκη θέλει η ΑΕΚ!

Η Ένωση υποδέχεται σήμερα (21:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, LIVE μετάδοση από το AEK game) τον Πανσερραϊκό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για την 2η αγωνιστική της Super League, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να μην έχουν αγωνιστεί στην πρώτη απέναντι στον Παναιτωλικό καθώς ο αγώνας αναβλήθηκε.

Η αποστολή του Δικεφάλου δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς λίγες μόνο μέρες έπειτα από την πρώτη αναμέτρηση με την Αντβέρπ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να διαχειριστεί την κούραση, αλλά και τις πολλές αλλαγές και να φτάσει στη νίκη.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, η οποία έδειξε και στην πρώτη αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης», ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Ο Αλμέιδα το γνωρίζει καλά και με την δύναμη της έδρας ο στόχος του είναι το καλό ξεκίνημα και στις εγχώριες διοργανώσεις. Ουδείς στην Ένωση σκέφτεται για την ώρα τον επαναληπτικό με την Αντβέρπ.

To σχέδιο της ΑΕΚ

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκαν χθες ατομικά κι είναι αμφίβολοι και για το ματς της Τετάρτης, όμως ο Αργεντινός τεχνικός έχει να διαχειριστεί και την κούραση των παικτών. Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν οι Βίντα, Χατζισαφί, Άμραμπατ, Τσούμπερ για λόγους ξεκούρασης αλλά και οι Ρότα και Πόνσε, καθώς κουβαλούν τιμωρίες από Ελλάδα και Ισπανία αντίστοιχα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Αλμέιδα, αυτή αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον αγώνα στην Αμβέρσα.

Ο Αθανασιάδης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από το τέρμα και στην άμυνα ο Σιντιμπέ στα δεξιά, Μήτογλου και ένας εκ των Μουκουντί-Ρόκσον στα στόπερ και Μοχαμαντί στα αριστερά.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Γαλανόπουλος, Μάνταλος ενώ Ελίασον και Πισάρο θα βρίσκονται στα δύο άκρα και ο Αραούχο θα κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φαν Βέερτ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό: Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Πήλιος, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Ρόκσον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

 

Το πλάνο του Πανσερραϊκού

Η ομάδα από τις Σέρρες ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Ο Γκαρσία δεν αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής της ομάδας είναι ο Χατζηστραβός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και ο Χαγιέκ που έφαγε κόκκινη στο προηγούμενο παιχνίδι. Πιο αναλυτικά η αποστολή: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαϊ, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάικος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Τομάς, Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι, Άλεξιτς, Μπαΐροβιτς.

Ο κόσμος και η προσοχή

Ο κόσμος της ΑΕΚ που θα γεμίσει την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στο πρώτο παιχνίδι στις εγχώριες διοργανώσεις για την φετινή σεζόν θα πρέπει να προστατέψει την ομάδα με τη συμπεριφορά του και να τη σπρώξει προς την νίκη μόνο με τη φωνή του.

Οι κιτρινόμαυροι με ανακοινώσεις τους έχουν επαναλάβει πόσο σημαντικό είναι για το κλαμπ η κόσμια παρουσία όλων στις εξέδρες, τονίζοντας παράλληλα ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί κάθε κίνδυνος για τιμωρία της ομάδας.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Πανσερραϊκός

Το ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό θα διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης και Ιωάννης Καραγκιζόπουλος. 4ος θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X