Πλέι οφ Conference League: Ο Ζίβκοβιτς σκοράρει συνεχώς, ο ΠΑΟΚ με περίπατο (1-2) καθάρισε από τώρα τη Χαρτς στη Σκωτία

Πλέι οφ Conference League: Ο Ζίβκοβιτς σκοράρει συνεχώς, ο ΠΑΟΚ με περίπατο (1-2) καθάρισε από τώρα τη Χαρτς στη Σκωτία
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ χάρις το πέναλτι του Σβαμπ (12') και την «οβίδα» του Ζίβκοβιτς στο 75' έκανε άλμα πρόκρισης στους ομίλους του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Σκωτία με νίκη (2-1) και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού των play off του Conference League. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο 75’.

Ο Σέρβος είχε κερδίσει και πέναλτι στην αρχή για τους Θεσσαλονικείς, με τον Σβαμπ να είναι εύστοχος και να ισοφαρίζει προσωρινά (1-1), καθώς οι Σκωτσέζοι είχαν ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Σάνκλαντ, έπειτα από παράβαση του Αυστριακού μέσου.

Το ματς

Το παιχνίδι άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον «Δικέφαλο», με τον Στέφαν Σβαμπ να κάνει ένα αργοπορημένο μαρκάρισμα στον Κένεθ Βάργκας και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Χαρτς.

Ο Σάνκλαντ ευστόχησε για το 1-0 (9’), όμως τρία λεπτά αργότερα ο Ρόουλς υπέπεσε και αυτός σε παράβαση και ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ ισοφάρισε (1-1), ευστοχώντας από την… άσπρη βούλα.

Οι φάσεις λιγοστές, με τους Σκωτσέζους να πλησιάζουν στο γκολ εκ νέου στο 31’. Ο Κοτάρσκι αρχικά έδιωξε την δυνατή κεφαλιά του Σάνκλαντ, ενώ ο Ράφα Σίλβα στη συνέχεια απομάκρυνε την προσπάθεια εξ επαφής του Μπόις, στη μοναδική καταγεγραμμένη ευκαιρία στο πρώτο μέρος που… δεν βρήκε δίχτυα.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και δεν θέλησαν να περιοριστούν στην ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο 55’, όμως ο Κλαρκ έδιωξε με το πόδι το σουτ του Τάισον, σε μία φάση όπου ο Κωνσταντέλιας ζήτησε πέναλτι σε τάκλιν του Κεντ. Η Χαρτς σκόραρε στο 67’, αλλά ο Σάνκλαντ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το τέρμα που σημείωσε ακυρώθηκε.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 74’, με τον Κλαρκ να λέει «όχι» στον Ζίβκοβιτς από κοντινή απόσταση, όμως ο Σέρβος επιθετικός τον… νίκησε στην αμέσως επόμενη φάση. Από το κερδισμένο κόρνερ, ο Μουργκ του έστρωσε την μπάλα και εκείνος την έστειλε «τηλεκατευθυνόμενη» στη γωνία του Σκωτσέζου τερματοφύλακα για το 2-1.\

Συνθέσεις:

Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Κίνγσκλεϊ, Ρόουλς, Κεντ, Άτκινσον, Κόκρεϊν, ΜακΚάι (Λάουρι 64’), Ντέβλιν, Βάργκας, Μπόις, Σάνκλαντ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάισον (Νάρεϊ 75’), Κωνσταντέλιας (Μουργκ 70’), Ζίβκοβιτς, Τόμας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X