Προπονητής Ιορδανίας: «Να δυσκολέψουμε την Ελλάδα στην πρεμιέρα»

Προπονητής Ιορδανίας: «Να δυσκολέψουμε την Ελλάδα στην πρεμιέρα»
Photo Credits: INTIME

Για το πρώτο ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Ελλάδα (26/8) μίλησαν ο προπονητής της Ιορδανίας και ο αρχηγός της ομάδας, επισημαίνοντας τους στόχους της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχικά ο κόουτς της ομάδας Γουεσάμ Αλ-Σους δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ και περήφανοι για την παρουσία μας σε Παγκόσμιο Κύπελλο για δεύτερη συνεχή διοργάνωση. Σημαίνει πολλά για τη χώρα και τους φιλάθλους. Προσωπικά χαίρομαι πολύ που είμαι ο πρώτος Ιορδανός προπονητής που πάει με την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Οι παίκτες μου ανυπομονούν, ξέρουν ότι μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκηνή που μπορεί να βρεθεί ένας αθλητής. Έχουμε δύο μικροτραυματισμούς, αλλά τους αντιμετωπίζουμε και όλοι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα.

«Είναι ένας όμιλος με προκλήσεις. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες υψηλού επιπέδου, αλλά δεν είμαστε εδώ απλώς για να περάσουμε καλά. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε καλά και να αποδείξουμε στον κόσμο ότι ανήκουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Η νοοτροπία μας είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και κάθε ένα με τη σειρά. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μόνο το ματς του Σαββάτου με την Ελλάδα. Θέλουμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να δυσκολέψουμε την ελληνική ομάδα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι γιατί πρόκειται για μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ», πρόσθεσε.

Για την παρουσία του πρώην ΝΒΑερ Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον:

«Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε τον Ρόντεϊ μαζί μας. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος. Περιμένουμε να μας δώσει ό,τι από την αρχή της προετοιμασίας: την εμπειρία του, την ικανότητά του και το να δίνει το 100%. Πιστεύουμε ότι λόγω της θητείας του στις Φιλιππίνες μπορεί να μας βοηθήσει και λίγο παραπάνω το κοινό».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Ζαΐντ Αμπάς, τόνισε:

«Για την Ιορδανία αυτή είναι η τρίτη παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα. Πιστεύω πως θα γίνουν ωραία παιχνίδια και ο κόσμος θα τα απολαύσει».

Για την τρίτη του παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Όταν προκριθήκαμε για πρώτη φορά το 2010 ήταν η πιο χαρούμενη στιγμή για όλους μας στην εθνική ομάδα. Πιστεύω πως το μπάσκετ στη χώρα μας βελτιώνεται συνεχώς έκτοτε και η παρουσία μας σε αυτή τη διοργάνωση για δεύτερη σερί σεζόν το αποδεικνύει. Για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί είναι το τελευταίο μου καλοκαίρι με την εθνική ομάδα και πολλοί στο τεχνικό τιμ, όπως ο κόουτς Αλ-Σους ήταν συμπαίκτες μου στο παρελθόν».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X