Μαυροπάνος: «Θα είναι ωραίο να δω ελληνικές σημαίες στο γήπεδό μας»

Μαυροπάνος: «Θα είναι ωραίο να δω ελληνικές σημαίες στο γήπεδό μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Γουέστ Χαμ, μίλησε για τους στόχους που έχει στο νέο βήμα της καριέρας του και τι θέλει να δει στο γήπεδο της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μαυροπάνος:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επέστρεψα στην Premier League και είμαι μέλος της Γουέστ Χαμ. Μπορώ να πω ότι δεν είχα ιδιαίτερο λόγο για να διαλέξω τον αριθμό 15 στη φανέλα μου, όμως είχα το 5 πέρυσι και μοιάζουν.

Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Τσέλσι πολύ καλό για την ομάδα και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.Ήμουν τυχερός που είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο γήπεδο και να δω κοντά τον αγώνα με την Τσέλσι και ανυπομονώ να βρεθώ κι εγώ στο γήπεδο.

Είναι πολύ ωραία πρόκληση ότι παίζουμε και στην Ευρώπη γιατί μπορούμε να δούμε τι θα πετύχουμε κόντρα σε ομάδες άλλων χωρών. Θα με χαρακτήριζα παίκτη ομάδας, προσπαθώ να προσαρμοστώ σε αυτή και μου αρέσει να αμύνομαι συνέχεια. Μπορώ να πω ότι έχω πετύχει κάποια όμορφα γκολ, όμως η βασική μου δουλειά είναι να υπερασπίζομαι τη δική μας εστία.

Από τότε που πήγα στη Στουτγκάρδη δούλεψα περισσότερο σε ατομικό επίπεδο με στόχο να βελτιωθώ. Έπαιξα πολλά παιχνίδια εκεί και κέρδισα σημαντικά σε εμπιστοσύνη και είμαι έτοιμος γι’ αυτό το βήμα και πάλι. Θα είναι πραγματικά όμορφο για μένα να δω Έλληνες φιλάθλους και ελληνικές σημαίες στο γήπεδό μας. Ανυπομονώ να τους συναντήσω.

Από το 2004 θυμάμαι τους πανηγυρισμούς στη χώρα μου μετά τον τελικό με την Πορτογαλία. Όλος ο κόσμος είχε βγει στους δρόμους και πανηγύριζε. Ήταν κάτι που έμοιαζε με θαύμα. Μπάλντοκ και Τσιμίκας είναι πολλοί καλοί παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες, έχουμε πολύ καλή σχέση και ανυπομονώ να παίξω απέναντί τους και να τους νικήσω».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X