Μποχωρίδης: «Πέρσι ό,τι χειρότερο που κόπηκα»-Μωραΐτης: «Πιστεύω πολύ στην Εθνική»

Μποχωρίδης: «Πέρσι ό,τι χειρότερο που κόπηκα»-Μωραΐτης: «Πιστεύω πολύ στην Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης απολαμβάνει την εμπειρία μετά την περσινή απουσία του από την Εθνική ομάδα, ενώ ο Δημήτρης Μωραΐτης εκφράζει την πίστη του στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Δημήτρης Μωραΐτης μετρούν τις ώρες για να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στην Mall of Asia Arena, που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της στη διοργάνωση, μεγάλωσε την ανυπομονησία των διεθνών.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Από την πρώτη μέρα προπονήσεων ανυπομονούσαμε όλοι για αυτή τη στιγμή, να ανταγωνιστούμε με τους κορυφαίους και να δούμε τι θα καταφέρουμε», ανέφερε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και πρόσθεσε: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ από την πρώτη μέρα προετοιμασίας. Κάθε προπόνηση γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω πως όταν αρχίσει η διοργάνωση θα είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε καλά πως σε αυτή τη διοργάνωση κάθε ματς είναι τελικός και αυτό δεν το λέμε για να το πούμε, αλλά ισχύει. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε την πρώτη νίκη στο ματς με την Ιορδανία. Ασφαλώς και έχουμε ελλείψεις, λείπουν πολύ καλοί παίκτες, αλλά αυτοί που είμαστε εδώ θέλουμε να παλέψουμε. Δεν έχει νόημα όμως να το λέμε, θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Η καλύτερη νοοτροπία για μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και όχι παρακάτω».

Μποχωρίδης: «Πέρσι ό,τι χειρότερο που κόπηκα»-Μωραΐτης: «Πιστεύω πολύ στην Εθνική»Όσο για το γεγονός ότι πέρσι δεν μπήκε στην δωδεκάδα για το Ευρωμπάσκετ την τελευταία στιγμή, αλλά φέτος τα κατάφερε, είπε: «Πέρσι το συναίσθημα ήταν ό,τι χειρότερο για μένα. Το να φτάσεις μέχρι το τέλος, να περιμένεις να ζήσεις τη διοργάνωση και τελικά να τη βλέπεις από την τηλεόραση ήταν κάτι δύσκολο. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι φέτος εδώ με την ομάδα και πραγματικά θέλω να ζήσω την κάθε στιγμή».
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μωραΐτης σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ανυπομονούμε να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε πολύ καλή χημεία με τα παιδιά και είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα, κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι, αλλά σίγουρα θέλουμε ακόμη δουλειά σε κάποια σημεία. Στόχος μας είναι μόνο το ματς με την Ιορδανία. Δεν θέλω να αναφερθώ στις απουσίες, ό,τι έγινε… έγινε. Το ατού μας θέλουμε να είναι η άμυνα και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό, γιατί στα φιλικά με ΗΠΑ και Γερμανία δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο αμυντικό τρανζίσιον. Μακάρι να πετύχουμε κάτι καλό. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πιστεύω πολύ στην Εθνική μας και θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Το αξίζουμε!».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X