«Τελειώνει» οριστικά ο Λαΐφης από τη Σταντάρ Λιέγης!

«Τελειώνει» οριστικά ο Λαΐφης από τη Σταντάρ Λιέγης!
Photo Credits: INTIME

Πιο κοντά από ποτέ η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη από τη Σταντάρ Λιέγης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από εφτά χρόνια παρουσίας στη Σταντάρ Λιέγης, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης φαίνεται πώς βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωρήσει από τους Βέλγους, όπως γνωστοποιείται από μέσα ενημέρωσης της χώρας. Ο Κύπριος αμυντικός ήθελε, εδώ και καιρό να φύγει από το σύλλογο, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Όπως αναφέρει το «Sudinfo», ειδικότερα, ο 30χρονος στόπερ θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο πριν τις 31 Αυγούστου. Ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, το φετινό καλοκαίρι, με τη Σταντάρ Λιέγης να έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Από το Βελγικό σύλλογο δεν υπάρχει καμία πρόθεση, ώστε να μείνει ο παίκτης ελεύθερος, ψάχνοντας την καλύτερη οικονομική λύση για ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Ο Λαΐφης βρίσκεται από το 2016 στη Σταντάρ Λιέγης, αγωνιζόμενος τα δύο πρώτα χρόνια ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να τον πουλούν στην ομάδα του Βελγίου το 2018, έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά κατέγραψε 256 συμμετοχές και 21.948 αγωνιστικά λεπτά, σημειώνοντας 14 γκολ και 11 ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X