Πούλισικ: «Είμαι ενθουσιασμένος στη Μίλαν»

Πούλισικ: «Είμαι ενθουσιασμένος στη Μίλαν»
Photo Credits: INTIME

O Κρίστιαν Πούλισικ έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στη Μίλαν στη νίκη της ομάδας του με 2-0 στη Μπολόνια για την πρώτη αγωνιστική της Serie A τη Δευτέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 24χρονος Αμερικανός έφτασε στο Σαν Σίρο τον Ιούλιο μετά από τέσσερις σεζόν στην Τσέλσι, όπου είχε 145 συμμετοχές και 26 γκολ, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να εξασφαλίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Μετά την απογοητευτική περίοδο στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο Πούλισικ έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο ιταλικό πρωτάθλημα,  διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στο πρώτο γκολ της Μίλαν (Ολιβιέ Ζιρού) ενώ στη συνέχεια κατάφερε να σκοράρει και ο ίδιος.

«Φάνηκε σαν το τέλειο βήμα για την καριέρα μου, νιώθω πολύ ευπρόσδεκτος και ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου», είπε ο Πούλισικ στο DAZN και συνέχισε: «Ήταν μια καλή αρχή για εμένα προσωπικά. Είναι ωραίο να πετύχαίνεις γκολ ενώ η νίκη και το να μην δέχεσαι γκολ είναι πάντα ωραία».

Όταν ρωτήθηκε για τις προσωπικές και ομαδικές του φιλοδοξίες για τη σεζόν, ο Πούλισικ απάντησε ότι στόχος του θα ήταν να φέρει το σκουντέτο πίσω στο Μιλάνο.

«Θέλουμε να παλέψουμε για να κερδίσουμε αυτό το πρωτάθλημα, φυσικά, ότι άλλο τίτλο μπορούμε» είπε ενώ σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να δώσει φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα.

«Προσωπικά θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ και να βάζω γκολ με τον τρόπο που έκανα απόψε και να βοηθήσω αυτή την ομάδα να κερδίσει τίτλους».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X