Οι Κροάτες «υμνούν» τη μητέρα του Μιχάλη - «Δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί»

Οι Κροάτες «υμνούν» τη μητέρα του Μιχάλη - «Δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε τη βοήθεια του δολοφονημένου οπαδούς της απέναντι στην Ντινάμο, λένε οι Κροάτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία της μητέρας του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη στο γήπεδο, όπου η ΑΕΚ προκρίθηκε σε ένα επικό φινάλε έναντι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα κροατικά μέσα ενημέρωσης.

«Δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί παρούσα», έγραψε η εφημερίδα Dnevich.

Στο ίδιο μήκος κύματος η Τelegram έγραψε ότι ήταν μια «συγκινητική στιγμή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ όταν η μητέρα του Μιχάλη μαζί με τον θείο του πήγαν να συγχαρούν τους παίκτες».

Η Index έδωσε μια άλλη διάσταση στη νίκη της ΑΕΚ, γράφοντας ότι η πρόκριση της ελληνικής ομάδας «είχε βοήθεια από τον ουρανό, αυτή του δολοφονημένου οπαδού της».

Χθες στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά» βρέθηκαν η μητέρα και ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του στο Star o δικηγόρος του αδελφού του Μιχάλη, Σταύρος Γεωργόπουλος, επισήμανε ότι «ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τη μητέρα του Μιχάλη. Δεν ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα, όπως καταλαβαίνετε, αλλά αυτό που κινητοποίησε τις δυνάμεις της για να βρεθεί στο γήπεδο είναι ότι θέλησε νοερά να βρεθεί στον χώρο που θα βρισκόταν ο γιος της αν ζούσε».

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Μιχάλης είχε ζητήσει στο παρελθόν από τη μητέρα του να πάνε μαζί σε αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Σε ό,τι αφορά όσα ισχυρίζονται οι Κροάτες που έχουν συλληφθεί, ότι δηλαδή βρέθηκαν κατά τύχη στα επεισόδια, ο κ. Γεωργόπουλος είπε: «Δεν ξέρω αν στην Κροατία το έχουν να μαζεύονται 100 άτομα, να φοράνε μαύρα ρούχα, να εξοπλίζονται με ρόπαλα και να ταξιδεύουν σε άλλη χώρα, σκορπώντας τον τρόμο. Και αν τύχει να σκοτωθεί κάποιος να κατηγορηθεί μόνο αυτός που το έκανε.

» Θα πρέπει να γίνει πλήρης διασταύρωση των δεδομένων και αυτό απαιτεί χρόνο. Κάθε μέρα η αστυνομία, θέλω να πιστεύω, θα κάνει και ένα βήμα προς την εξιχνίαση της υπόθεσης».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X