Super League: Δεν σηκώνει κεφάλι ο Άρης, ήττα (3-2) στο φινάλε απο τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Super League: Δεν σηκώνει κεφάλι ο Άρης, ήττα (3-2) στο φινάλε απο τον ΟΦΗ στην Κρήτη
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, ο Άρης κατάφερε να «επιστρέψει» στη ματσάρα του «Γεντί Κουλέ», αλλά η χρυσή αλλαγή Νέιρα πέτυχε το 3-2 στις καθυστερήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον Άρη με 3-2 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φετινή Stoiximan Super League μετά από ένα παιχνίδι από αυτά που θα θέλαμε να βλέπουμε… κάθε αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα και «ζηλεύουμε» στο εξωτερικό!

Οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ντίκο να ανοίγει λογαριασμό για φέτος από ασίστ του… Μανδά στο 17’, ενώ ο Θοράρινσον με τη βοήθεια κι της τύχης έκανε διπλασίασε τα τέρματά τους στο 38’!

Ενδιάμεσα και δη στο 19’, ο Πάλμα είδε δοκάρι και Μανδά να του στερούν την ισοφάριση, με τον Μορόν να κάνει τελικά το 2-1 στο 40ο λεπτό. Με τους «κίτρινους» να φέρνουν την ματσάρα του Ηρακλείου σε ισορροπία στο 68΄, με το τέρμα του Φαμπιάνο που καταλογίστηκε μέσω VAR, για να ακολουθήσει ένα ακόμα δοκάρι από πλευράς Πάλμα, με απευθείας φάουλ στο 86’…

Η… αγαπημένη μεταξύ τους ισοπαλία σε περεμιέρα διατηρήθηκε, τελικά, μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο. Σημείο στο οποίο ο Νέιρα -που μπήκε αλλαγή στο 83’- κατάφερε να συνδυαστεί με τους επίσης ερχόμενους από τον πάγκο Αμπαντά και Μοσκέρα, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα εν μέσω… έκρηξης στο «Γεντί Κουλέ»!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Καρώ (76′ λ.τ. Πασαλίδης), Λαμπρόπουλος, Λάρσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς (84′ Νέιρα), Γκαγέγκος, Θοράρινσον (84′ Αμπαντά), Τοράλ (61′ Μοσκέρα), Ντίκο (76′ Φελίπε).

Έμειναν στον πάγκο: Χριστογεώργος, Μπιφουμά, Γιαννούλης, Ριέρα.

Άρης (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Φεράρι, Νταρίντα, Ζουλ (46′ Ντουκουρέ), Ρουπ (80′ Σαμόρα), Κάρλσον (80′ Τζούρασεκ), Μορόν, Πάλμα.

Έμειναν στον πάγκο: Κουέστα, Χριστοδουλόπουλος, Πάβιτσιτς, Μενέντες, Μπράμπετς, Παναγίδης.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X