Αραούχο: «Ζήτησα συγγνώμη από τη μητέρα του Μιχάλη»

Αραούχο: «Ζήτησα συγγνώμη από τη μητέρα του Μιχάλη»
Photo Credits: INTIME

Ο Αργεντινός φορ μίλησε για την πρόκριση, τη συζήτηση με τη μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη αλλά και τα όσα σημαίνει αυτή η επιτυχία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ο άνθρωπος που μείωσε αρχικά για την ΑΕΚ πριν ισοφάρισει ο Βίντα και έρθει η πρόκριση στο τέλος του αγώνα κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Αργεντινός φορ μίλησε για την πρόκριση, τη συζήτηση με τη μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη αλλά και τα όσα σημαίνει αυτή η επιτυχία.

Για το τι αισθανόταν κατά την ώρα της αλλαγής του: «Αισθανόμουν ήρεμος όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε να αποδώσουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που βγήκαν. Θέλαμε να δώσουμε ηρεμία, σημαντικό ότι σκοράραμε και ότι είμαστε στην επόμενη φάση».

Για το γκολ και το πέναλτι που κέρδισε στα πρώτα ματς που έχει επιστρέψει: «Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό, θεωρώ πως έχω πολύ τύχη, αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω. Δεν είμαι έτοιμος, είμαι στο 40%, αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω, γιατί ο Στίβεν που παίζει στην αντίστιχη θέση τα παέι καλά και έχει κερδίσει επάξια τη θέση. Να συνεχίσω να δουλεύω για να κερδίσω μία θέση στην ενδεκάδα».

Για το μήνυμά του: «Όπως είπα και στη μητέρα του Μιχάλη, λυπάμαι. Της είπα ότι στεναχωριέμαι πολύ που εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Πραγματικά στεναχωριέμαι και ζήτησα και συγγνώμη γιατί όλοι στο ποδόσφαιρο έιμαστε εγωιστές. Να το δούμε όλοι σαν παιχνίδι, γιατί αν δεν υπάρχει αυτή η βία το ποδόσφαιρο θα είναι ακόμη καλύτερο και για τη χώρα και θα παίζουμε λιγότερα προκριματικά οι ομάδες που θα βγαίνουν στην Ευρώπη».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X