Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Συμφώνησε και με Κολό Μουανί

Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Συμφώνησε και με Κολό Μουανί
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ραντάλ Κολό Μουανί βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σύμφωνα με το «Foot Mercato» τα βρήκε σε όλα με τον Γάλλο στράικερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιθετική γραμμή που εντυπωσιάζει επιχειρεί να φτιάξει η Παρί Σεν Ζερμέν, ακόμα κι αν έχασε τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ μέσα στο καλοκαίρι.

Μετά την απόκτηση των Ουσμάν Ντεμπελέ-Γκονσάλο Ράμος και τη διαφαινόμενη παραμονή του Κιλιάν Μπαπέ τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν και την αγορά του Ραντάλ Κολό Μουανί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Όπως αναφέρει το «Foot Mercato», οι πρωταθλητές Γαλλίας τα βρήκαν σε όλα με τον διεθνή Γάλλο φορ και μένει μόνο να συμφωνηθεί το ποσό που θα καταβάλλουν στους Αετούς, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να πουλήσουν φέτος το μεγάλο τους αστέρι και δεν αποκλείεται να αποκτήσουν για αντικαταστάτη έναν νυν παίκτη της Παρί, τον Ούγκο Εκιτίκε.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για μία άλλη ομάδα που προσπαθεί να μπει «σφήνα» στο deal τις τελευταίες ώρες, αλλά ο Κολό Μουανί θέλει μόνο τους Παριζιάνους.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X