O ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα την Χάιντουκ του Λιβάγια με το βλέμμα στα πλέι οφ του Conference League (20:30)

O ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα την Χάιντουκ του Λιβάγια με το βλέμμα στα πλέι οφ του Conference League (20:30)
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό ματς για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σήμερα στην Τούμπα (20.30, NS PRIME) με τη Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ  ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Χάιντουκ στη Τούμπα (20:30), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει γνωστή και την αποστολή των «Ασπρόμαυρων». Μετά το 0-0 μέσα στο Σπλιτ ο ΠΑΟΚ θέλει στη Τούμπα, στην έδρα του που του δίνει άλλο status και δυναμική πάντα, να επικρατήσει της Χάιντουκ με οποιοδήποτε σκορ και να πάρει την πρόκριση για τα Play – Offs του Conference League.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μετά το τέλος ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή και την αποστολή της ομάδας την οποία αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά έδωσε το στίγμα του μέσω των δηλώσεών του. Εκεί όπου ήταν ξεκάθαρος πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πολύ σημαντικό εξωαγωνιστικά για τον ΠΑΟΚ είναι να μην κινδυνεύσει να κλείσει η Τούμπα. Να μην επέλθει τιμωρία έδρας. Αυτό θα γίνει εάν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν την ίδια παραβατική συμπεριφορά στους εντός έδρας αγώνες με το προηγούμενο διάστημα.

Αυτή τη φορά το καμπανάκι των ανθρώπων της UEFA ήχησε σοβαρά στα αυτιά των «ασπρόμαυρων», πιο συγκεκριμένα του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος στη διάρκεια συνομιλιών που είχε μαζί τους αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση, αναφορικά με συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, είναι οριακή και άκρως επικίνδυνη για τον ίδιο τον σύλλογο. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA έχουν τονίσει σε αυστηρό τόνο προς τον αντιπρόεδρο και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως το γήπεδο της Τούμπας κινδυνεύει με τιμωρία «κεκλεισμένων των Θυρών», και όχι μόνο της Θύρας 4, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων τιμωριών για χρήση πυρσών, κροτίδων και συσκευών λέιζερ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X