Καντέρ εναντίον transgender: «Αν έβαζα περούκα και αγωνιζόμουν στο WNBA θα είχα 60 πόντους μέσο όρο, θα ήταν δίκαιο αυτό για τις γυναίκες;»

Καντέρ εναντίον transgender: «Αν έβαζα περούκα και αγωνιζόμουν στο WNBA θα είχα 60 πόντους μέσο όρο, θα ήταν δίκαιο αυτό για τις γυναίκες;»
Photo Credits: INTIME

Ο Ένες Καντέρ δήλωσε ότι είναι άδικο να συμμετέχουν transgender σε αγώνες γυναικών και θα έπρεπε κάποιος να πάρει θέση για το ζήτημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ένες Καντέρ θεωρεί ότι οι transgender δεν πρέπει να συμμετέχουν σε αγώνες μαζί με γυναίκες. Θεωρεί ότι είναι άδικο. Εξέφρασε αυτή την άποψη πριν από μερικές ημέρες μέσω του λογαριασμού του στο twitter και το έκανε και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Fox Sports».

Ο Τούρκος σέντερ ρωτήθηκε για την άποψή του και ήταν ξεκάθαρος. «Είχα πολλή στήριξη για αυτή την θέση μου. Θα ήταν δίκαιο, είμαι 2.13 μέρα και 120 κιλά, αν έλεγα ότι προσδιορίζομαι ως γυναίκα, να παίξω στο WNBA φορώντας περούκα με το όνομα Ενίσα; Θα ήταν δίκαιο για τις γυναίκες που κυνηγούν τα όνειρά τους από παιδιά;» δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει:

«Πού είναι οι γυναικείες οργανώσεις. Οι φεμινίστριες, που θα έπρεπε να βγουν μπροστά; Είναι ενδιαφέρον ότι κάνουμε συζήτηση για αυτό το θέμα.»

Ακολούθως ο Καντέρ ρωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν φορούσε περούκα και έπαιρνε μέρος στο WNBA: «Αν με άφηναν να αγωνιστώ, θα είχα 60 πόντους και 30 ριμπάουντ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανόνας που απαγορεύει να αγωνιστώ στο WNBA. Αν θέλω να αποδείξω αυτό που λέω, μπορώ να βάλω περούκα και να καλέσω κάποιους GM στο WNBA και να ζητήσω να με υπογράψουν. Ίσως πρέπει να το κάνω για να το αποδείξω. Θα είχα 60 πόντους μέσο όρο».

Δείτε την συνέντευξη του Καντέρ:

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X