Αραούχο για την επιστροφή του: «Η νίκη αφιερωμένη στην οικογένεια του Μιχάλη!» (ΦΩΤΟ)

Αραούχο για την επιστροφή του: «Η νίκη αφιερωμένη στην οικογένεια του Μιχάλη!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Σέρχιο Αραούχο για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο απίστευτος Σέρχιο Αραούχο όχι μόνο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, χθες με την ΑΕΚ απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά ήταν και κομβικός για το αποτέλεσμα καθώς έφτιαξε το δεύτερο τέρμα της Ένωσης.

Στο μήνυμα για την επιστροφή του ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν στο διάστημα της αποθεραπείας του και αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη.

Η ανάρτηση του Σέρχιο Αραούχο

Εδώ είμαστε πάλι μετά από σχεδόν 4 μήνες. Ήθελα να ευχαριστήσω το RipollyDePrado Medical Group που βοήθησε στο χειρουργείο μου για να είμαι με τον γιατρό μου, ευχαριστώ Pedro Ripoll που είσαι σε επιφυλακή κάθε μέρα!

Ευχαριστώ στον φυσιοθεραπευτή Tomas και σε όλο το ιατρικό επιτελείο του. Ευχαριστώ τον Miguel Angel Ramirez που μου δάνεισε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου για να συνεχίσω την ανάρρωσή μου και τον Ραούλ για τον χρόνο του.

Χρήστο Καρβουνίδη σε ευχαριστώ που έκανες ό,τι είναι δυνατόν για να φτάσω σε αυτό το ματς και στους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου και φυσικά στους φιλάθλους για τα τόσα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, αυτούς τους μήνες που είμαι εκτός ομάδας.

Το πρώτο βήμα επετεύχθη χθες, νίκη για την οικογένεια του Μιχάλη. Τα λέμε το Σάββατο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X