Επιμένουν οι Ιταλοί για Κουλιεράκη - Σκάουτ της Μίλαν στην Τούμπα

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κουλιεράκη - Σκάουτ της Μίλαν στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη φιγουράρει στον Ιταλικό Τύπο λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει από την Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το δημοσίευμα του Ντι Μάρτζιο περί ενδιαφέροντος της Μίλαν για τον Κουλιεράκη, το όνομα του Χανιώτη στόπερ φιγουράρει στον Τύπο της Ιταλίας. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, οι ροσονέρι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σιμόν Κιάερ στο κέντρο της άμυνας και στρέφονται σε ένα πιο νεανικό προφίλ, με τον Κουλιεράκη να βρίσκεται στην shortlist μαζί με τον Μάρκο Πελεγκρίνο της Πλατένσε.

Δεν ειναι τυχαίο ότι τόσο ο Κουλιεράκης, όσο και ο Πελεγκρίνο ειναι αριστεροπόδαροι στόπερ και έτσι υπάρχει συγκεκριμένη στόχευση της Μίλαν, με την Gazzetta Dello Sport να εμβαθύνει στο ρεπορτάζ της αναφέροντας πως ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ ειναι αυτός που πληροί τις προδιαγραφές.

«Και τώρα, μπάλα στην άμυνα. Οι τελευταίες εβδομάδες του μεταγραφικού παζαριού θα βοηθήσουν τη Μίλαν να δώσει περισσότερο βάθος στην ομάδα με κάποιες προσθήκες στις πιο ακάλυπτες περιοχές του ρόστερ της. Το βλέμμα στραμμένο στην άμυνα, με την ανάγκη να ανανεωθεί το τμήμα μετά τη μετακίνηση του Γκάμπια στη Βιγιαρεάλ και κυρίως να κοιτάξει την κατάσταση του Κιάερ, αναζητώντας τον διάδοχο. Τα ραντάρ των ροσονέρι μοιράζονται μεταξύ Ελλάδας και Αργεντινής, με τα ονόματα των Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και Μάρκο Πελεγκρίνο.

Το σημείο εκκίνησης είναι η φρεσκάδα γι’ αυτήν την θέση στην Μίλαν. Για να υποστηρίξει τους Τομόρι, Kαλουλού, Τιό και Κιάερ (θεωρώντας τον Καλντάρα ως τον παίκτη που φεύγει), η Mίλαν θα στραφεί σε ένα νέο προφίλ. Υπό αυτήν την έννοια, το προφίλ του Κουλιεράκη είναι μέσα στις παραμέτρους που θέλει η ομάδα του Μιλάνο».

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως το κόστος μίας τέτοιας κίνησης ανέρχεται στα δέκα εκατ. ευρώ ενώ στον Τύπο της Ιταλίας υπογραμμίζεται και η παρουσία σκάουτ στο γήπεδο της Τούμπας και στην αναμέτρηση με την Χάιντουκ για λογαριασμό του!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X