Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκόσενς η Ουνιόν Βερολίνου

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκόσενς η Ουνιόν Βερολίνου
Photo Credits: INTIME

Την απόκτηση του Ρόμπιν Γκόσενς ανακοίνωσε η Ουνιόν Βερολίνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουνιόν πλήρωσε το ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο των 15 εκατομμυρίων ευρώ στην Ίντερ για τον 29χρονο που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Γκόσενς μετακόμισε στην Ίντερ τον Ιανουάριο του 2022 από την Αταλάντα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, προτού ενταχθεί στους 19 φορές πρωταθλητές Ιταλίας με μόνιμη συμφωνία.

Βοήθησε την Ίντερ να κατακτήσει δύο Κύπελλα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας καθώς και τη δεύτερη θέση στο Champions League 2022-23.

«Πάντα έλεγα ότι είναι όνειρό μου να παίξω στη Γερμανία και την Bundesliga», είπε ο Γκόσενς στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Τα τελευταία χρόνια της Ουνιόν ήταν εντυπωσιακά, και αυτό μπορούσες να το δεις και στο εξωτερικό. Ένιωσα μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στις συνομιλίες με τα στελέχη του συλλόγου, οπότε η απόφαση δεν ήταν δύσκολη για εμένα».

Η Ουνιόν τερμάτισε τέταρτη στην Bundesliga την περασμένη σεζόν για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League.

Ο Γκόσενς έκανε το ντεμπούτο του με τη Γερμανία τον Σεπτέμβριο του 2020 σε μια ισοπαλία στο Nations League εναντίον της Ισπανίας. Στη συνέχεια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Euro 2020, που αναβλήθηκε κατά ένα χρόνο λόγω της πανδημίας της COVID-19, όπου η Γερμανία αποκλείστηκε από την Αγγλία στους «16».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X