Πατέρας Κροάτη συλληφθέντα: «Ήξερα ότι πάει στην Ελλάδα για επεισόδια, δεν μπορούσα να του το απαγορέψω»

Πατέρας Κροάτη συλληφθέντα: «Ήξερα ότι πάει στην Ελλάδα για επεισόδια, δεν μπορούσα να του το απαγορέψω»
Photo Credits: INTIME

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του νεκρού Έλληνα», δήλωσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκάρει στα λεγόμενά του ο πατέρας συλληφθέντα οπαδού της Ντιναμό για τη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ιβάν Κούνατς, όπως είναι το όνομά του, μίλησε για τον γιο που συνελήφθη στην Αθήνα για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει προφυλακιστεί, ήδη, στις φυλακές της Αυλώνας.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του νεκρού Έλληνα, ανεξάρτητα από το ποιος τον σκότωσε, καμία ζωή δεν αξίζει τέτοιες βλακείες, οπότε δεν έχω τίποτα να πω εκτός από το ότι λυπάμαι εκ μέρους αυτών των παιδιών, εμάς τους γονείς και ολόκληρη την Κροατία», υποστήριξε ο Ιβάν Κούνατς.

«Ήξερα ότι θα πήγαινε εκεί, ως γονείς προσπαθήσαμε να του μιλήσουμε ειδικά από τη στιγμή που ξέραμε πού πηγαίνει και με ποιες συνθήκες. Μπορείς να μιλήσεις σε ένα εικοσάχρονο αγόρι, αλλά δύσκολα μπορείς να του το απαγορεύσεις, αν το έχει σχεδιάσει. Ειδικά αν δεν εξαρτάται από μένα, αν δούλεψε, κέρδισε χρήματα για αυτό, είχε χρήματα για το ταξίδι», είπε ακόμη ο Κούνατς».

«Αμφιβάλλω ότι αυτοί, τουλάχιστον εκείνη η ομάδα που ήταν ο γιος, ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί. Υποθέτω ότι νόμιζαν ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα εκεί, αλλά ότι δεν θα τελείωνε έτσι. Άλλωστε πρόκειται για παιδιά, όχι για κάποιους δολοφόνους», ανέφερε ακόμη και επισήμανε: «Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν γνώριζε πως πήγαινε σε έναν οργανωμένο καυγά. Πιθανό να ήξερε, όποτε δεν ήθελε να μου το πει γιατί θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη πίεση αν δεν πήγαινε. Δεν είναι το ίδιο για αυτούς, ξέρετε, έχουν τους δικούς τους κανόνες σε αυτό το περιβάλλον, και είναι δύσκολο να τους προκύψει κάποια λογική».

Ο Κούνατς επισήμανε πως ο γιος του είναι καλά, δεν έχει τραυματιστεί ούτε κάποιος τον έχει κακομεταχειριστεί (σ.σ. προφανώς εννοεί την ΕΛ.ΑΣ.) και επισήμανε πως οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες ανησυχούν για τους γονείς τους και το τι θα πουν.

«Κανείς δεν έφυγε από την Κροατία με κάποιο όπλο. «Πέρασαν τρία, τέσσερα σύνορα, αυτό θα ήταν τρελό. Λοιπόν, όλα τα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου, αλλά μάλλον όταν τον δω, θα είναι φυσιολογικό το γονικό, να τον αγκαλιάσω με ευτυχία», ανέφερε ακόμη ο Ιβάν Κούνατς .

Καταλήγοντας, ο Ιβάν Κούνατς επισήμανε ότι καταλαβαίνει γιατί τα ΜΜΕ αποκαλούν τον γιο τους και τους υπόλοιπους ως χούλιγκαν, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει πως είναι εντελώς τρελό γι’ αυτόν που κάποια ΜΜΕ και γονείς τους δοξάζουν ως ήρωες. «Σίγουρα δεν είναι αυτό για μένα, αλλά είναι παιδιά τους και θα κάνουν τα πάντα για αυτά», επισήμανε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X