Άρης: Επιστολές σε Μητσοτάκη και Τσέφεριν για τη μη πρόσκληση στη σύσκεψη της Τετάρτης

Άρης: Επιστολές σε Μητσοτάκη και Τσέφεριν για τη μη πρόσκληση στη σύσκεψη της Τετάρτης
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολές σε Μητσοτάκη και Τσέφεριν για τη μη πρόσκληση στη σύσκεψη της Τετάρτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολές στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αλεξάντερ Τσέφεριν εκφράζοντας την έκπληξη αλλά και την απορία της για το γεγονός της μη πρόσκλησής της στην προγραμματισμένη συνάντηση της Τετάρτης (16/8).

Για πολλοστή φορά η Κυβέρνηση προκαλεί ερωτηματικά ως προς τη μεθοδολογία της για την αντιμετώπιση της μάστιγας της οπαδικής βίας. Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (16/8) μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, η ΠΑΕ Άρης δεν έλαβε πρόσκληση συμμετοχής σε αυτή παρότι έχουν προσκληθεί οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Η απόφαση της Κυβέρνησης προκάλεσε την έντονη ενόχληση των ανθρώπων του Άρη καθώς ο σύλλογος ήδη έχει θρηνήσει την απώλεια δύο δολοφονηθέντων φίλων του (σ. Τόσκο Μποζατσίσκι, Άλκης Καμπανός) στην τελευταία τριετία, λόγω και αυτού έχει οργανώσει καμπάνιες σε σχολεία παράλληλα της συμμετοχής της σε ευρωπαϊκά συνέδρια με θέμα την εξάλειψη βίας αλλά και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολές στους κ. κ Μητσοτάκη, Τσέφεριν εκφράζοντας την απορία της για τη μη πρόσκλησή της υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι… «θα συνεχίσει τις δράσεις της κατά της οπαδικής -και όχι μόνο- βίας με την ίδια θέληση ευελπιστώντας ότι θα γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις από τους αρμόδιους φορείς ώστε επιτέλους να μπει ένα τέλος στη μάστιγα αυτή και ο Μιχαλης να είναι -πραγματικά – το τελευταίο θύμα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X