ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς δεν ταξιδεύει στην Κροατία, διότι δεν είναι 100% έτοιμος - Πότε θα μπορεί να παίξει

ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς δεν ταξιδεύει στην Κροατία, διότι δεν είναι 100% έτοιμος - Πότε θα μπορεί να παίξει
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος που ο Γκατσίνοβιτς έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τη Ντιναμό είναι απλός και δεν έχει να κάνει με κανένα... παρασκήνιο σχετικά με τον τραυματισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έμεινε εκτός από την αποστολή που είχε βγει για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό που ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη Τρίτη, ήταν ευθύς εξ αρχής αμφίβολός και για την ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ. Με τα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, το ματς στο Μαξιμίρ έγινε το πρώτο της σειράς. Αλλά τα δεδομένα με τον Γκατσίνοβιτς παρέμειναν τα ίδια.

Ο Σέρβος χαφ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς δεν είχε καταφέρει να φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του. Και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό παρασκήνιο όσον αφορά το θέμα του τραυματισμού του. Ο Γκατσίνοβιτς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία είχε μπει φορτσάτος και ήταν από τους κορυφαίους. Έπαιξε στο ματς με την Λοκομοτίβα στις 4 Ιουλίου και υπέστη θλάση.

Ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και αποθεραπεία και “έτρεξε” για να προλάβει να είναι έτοιμος και να παίξει στο φιλικό με την Τράμπζονσπορ στις 30 Ιούλη. Όπερ και εγένετο. Ο Γκατσίνοβιτς ήταν στην αποστολή και πήρε και χρόνο συμμετοχής. Στη συνέχεια η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό στις 8 Αυγούστου μπήκε στην τελική της ευθεία. Ο Γκατσίνοβιτς αισθάνθηκε και πάλι κάποιες ενοχλήσεις, που έγινε πολύ πιο έντονες παραμονές του πρώτου ματς. Εξ ου και είχε μείνει εκτός αποστολής.

Πλέον ο Γκατσίνοβιτς έχει μπει στην διαδικασία επιστροφής στην αγωνιστική δράση. Και ο ίδιος ήθελε να δώσει το παρών ακόμα και στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία βιασύνη και η επιστροφή του Σέρβου χαφ θα γίνει όταν θα είναι στο 100% της ετοιμότητάς του. Ενδεχομένως ακόμα και στην ρεβάνς με τη Ντιναμό το προσεχές Σάββατο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X