Hall of Fame: Πόποβιτς, Γκασόλ, Νοβίτσκι, Πάρκερ και Γουέιντ πήραν «θέση» στο Πάνθεον του ΝΒΑ (VIDEO)

Hall of Fame: Πόποβιτς, Γκασόλ, Νοβίτσκι, Πάρκερ και Γουέιντ πήραν «θέση» στο Πάνθεον του ΝΒΑ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το Hall of Fame του ΝΒΑ υποδέχθηκε τα νέα του μέλη, με το ευρωπαϊκό στοιχείο να είναι έντονο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τάξη του 2023, αποτελούμενη από σπουδαίες μορφές και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εντάχθηκε στο Hall of Fame του ΝΒΑ.

Ντιρκ Νοβίτσκι, Τόνι Πάρκερ, Πάου Γκασόλ, αλλά και Γκρεγκ Πόποβιτς, Ντουέιν Γουέιντ και Μπέκι Χάμον (ανάμεσα σε άλλους θρύλους του μπάσκετ) έγραψαν ιστορία στα παρκέ της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας στον πλανήτη και έλαβαν τη θέση τους, στο Πάνθεον του ΝΒΑ.

Θρυλικές μορφές, όπως ο Άλεν Άιβερσον, προλόγισαν την Τάξη του 2023. Άλλοι συγκινήθηκαν, άλλοι θυμήθηκαν στιμές από τα παλιά, ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς προτίμησε να το ρίξει στο… χιούμορ!

«Δεν έχω τελειώσει. Περίμενα γι’ αυτό αρκετό καιρό. Δεν έχω τελειώσει!» απάντησε χαρακτηριστικά, όταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, θέλησε να του πει ότι ο χρόνος για την ομιλία του ολοκληρώνεται!

Πάντως, ο Πάου Γκασόλ «έκλεψε» τις εντυπώσεις, μιλώντας για τον Κόμπι Μπράιαντ και την τεράστια συμβολή του, στις επιτυχίες της καριέρας του.

«Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσένα αδελφέ μου. Εύχομαι όσο τίποτα να ήσουν εδώ εσύ και η Τζίτζι. Μου λείπεις και σε αγαπάω. Σε ευχαριστώ. Ευχαριστώ Βανέσα που ήρθες. Είμαι περήφανος που είμαι αδελφός σου και θείος για τις υπέροχες κόρες σου. Σας αγαπάω πάρα πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X