Δικηγόρος οικογένειας Κατσούρη: «Απαίτηση να βρεθεί ο δράστης και οι συνεργοί της δολοφονίας»

Δικηγόρος οικογένειας Κατσούρη: «Απαίτηση να βρεθεί ο δράστης και οι συνεργοί της δολοφονίας»
Photo Credits: INTIME

O δικηγόρος της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη ζητά την απόδοση δικαιοσύνης και τον εντοπισμό τόσο του δράστη της δολοφονίας όσο και των συνεργών του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόδοση δικαιοσύνης ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε στα τραγικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μιλώντας στον Alpha, ο δικηγόρος Χρήστος Μαυρομμάτης αναφέρει ότι θα είναι «μικρή ηθική δικαίωση» για την οικογένεια «αν φτάσει η δικαιοσύνη στα σωστά συμπεράσματα και αν κάνει τις σωστές επιλογές».

Όπως υπογράμμισε ο κ.Μαυρομμάτης, ακόμα είναι θολό το τοπίο και για αυτό «δεν έχει ακόμα αποδοθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας». Ξεκαθαρίζει πως «ζητάμε απόδοση δικαιοσύνης όχι μόνο να βρεθεί και να ταυτοποιηθεί με αποδεικτική ασφάλεια το ποιος σκότωσε τον Μιχάλη αλλά και ποιοι οι συνεργοί του.»

«Ο Μιχάλης ήταν το καλύτερο παιδί»

Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «εμπιστευόμαστε μόνο την ελληνική δικαιοσύνη και κανέναν άλλον, διότι κάποιοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων» αφήνοντας αιχμές για τη στάση της αστυνομίας στα γεγονότα.

«Απαίτηση της οικογένειας και της οικογένειας της ΑΕΚ, να βρεθούν αυτοί που συνετέλεσαν στο έγκλημα. Ο Μιχάλης ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου. Το ότι ήταν οργανωμένος οπαδός δεν λέει κάτι», κατέληξε ο κ. Μαυρομμάτης.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X