Το μήνυμα της Original 21 Ελευσίνας για τον Μιχάλη: «Το όνομα του, το πρόσωπο του, τα λόγια του για πάντα χαραγμένα στην ψυχή μας» (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα της Original 21 Ελευσίνας για τον Μιχάλη: «Το όνομα του, το πρόσωπο του, τα λόγια του για πάντα χαραγμένα στην ψυχή μας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ένα άκρως ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα για τον Μιχάλη Κατσούρη που έπεσε νεκρός στη φονική επίθεση έστειλε η Original 21 Ελευσίνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα άκρως ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα για τον Μιχάλη Κατσούρη που έπεσε νεκρός στη φονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν με τους Έλληνες συνεργούς τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, έστειλε η Original 21 Ελευσίνας.

«Τα λόγια περισσεύουν,τα δάκρυα στερεύουν όταν φεύγει από μακριά μας ένας ΑΔΕΡΦΌΣ ένας ΜΑΓΚΑΣ ένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ όπως ο ΜΙΧΑΛΗΣ. Από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο, τίποτα δεν θα ξεχαστεί, τίποτα δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί εμείς τα αδέρφια του», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Original 21 Ελευσίνας.

«Η μνήμη του Μιχάλη τα ιδανικά που ακολουθούσε η ανθρωπιά και η μαχητικότητα του θα μας φωτίζει και θα μας ανοίγει τα μονοπάτια στη ζωή μας όπως θα ήθελε και αυτός. Το όνομα του, το πρόσωπο το,υ τα λόγια του για πάντα χαραγμένα στην ψυχή και στην καρδιά μας», συμπληρώνει.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα της Original 21 Ελευσίνας:

Τα λόγια περισσεύουν,τα δάκρυα στερεύουν όταν φεύγει από μακριά μας ένας ΑΔΕΡΦΌΣ ένας ΜΑΓΚΑΣ ένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ όπως ο ΜΙΧΑΛΗΣ.

Από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο, τίποτα δεν θα ξεχαστεί, τίποτα δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί εμείς τα αδέρφια του.

Η μνήμη του Μιχάλη τα ιδανικά που ακολουθούσε η ανθρωπιά και η μαχητικότητα του θα μας φωτίζει και θα μας ανοίγει τα μονοπάτια στη ζωή μας όπως θα ήθελε και αυτός.
Το όνομα του το πρόσωπο του τα λόγια του για πάντα χαραγμένα στην ψυχή και στην καρδιά μας.

Πάντα θα είναι δίπλα μας να μας ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσουμε σε κάθε στιγμή.

Πάντα ενάντια στην αδικία στην ρουφιανια και στην εκμετάλλευση.

Υ.Γ γι’αυτό να γνωρίζουν πολύ καλά ότι οποίο τσουτσεκι πάει να καπηλευτει η να κερδοφοριση η να κάνει λεζάντα πάνω στη μνήμη του ΑΔΕΡΦΟΥ μας η οργή μας θα περάσει από πάνω του.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΎΡΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΜΑΧΗΤΗΣ!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣ!
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΙΚ!
ORIGINAL 21 ELEFSINA

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X