Σοβαρά επεισόδια στο Ροντέ-Σεντ Ετιέν ανάμεσα σε οπαδούς των φιλοξενούμενων (VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια στο Ροντέ-Σεντ Ετιέν ανάμεσα σε οπαδούς των φιλοξενούμενων (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα της Ροντέ με τη Σεντ-Ετιέν για τη Ligue 2, με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να έρχονται στα χέρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα της Ροντέ με τη Σεντ-Ετιέν για τη Ligue 2, με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να έρχονται στα χέρια μεταξύ τους.

Σοβαρά επεισόδια υπήρξαν λίγο πριν τη σέντρα στο παιχνίδι της Ροντέ με τη Σεντ-Ετιέν, σε μια αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Ligue 2.

Συγκεκριμένα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, διαφορετικές «ομάδες» οπαδών των φιλοξενούμενων ήρθαν στα χέρια στην εξέδρα όπου βρισκόντουσαν, μετατρέποντας το γήπεδο σε… αρένα.

Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα, με την… κλωτσοπατινάδα να πηγαίνει «σύννεφο», ενώ μερικοί εξ αυτών χρησιμοποίησαν καρέκλες, μπουκάλια, πλαστικές ράβδους και άλλα αντικείμενα.
Παρά την άμεση επέμβαση των αστυνομικών Αρχών, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για μία ώρα, με τον διαιτητή να αποφασίζει την έναρξη του ματς στις 16:00.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X