Οργή στην ΑΕΚ για τα ψέμματα σχετικά με την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια - «Ας μπει ένα φρένο, είναι ύβρις για τον Μιχάλη!»

Οργή στην ΑΕΚ για τα ψέμματα σχετικά με την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια - «Ας μπει ένα φρένο, είναι ύβρις για τον Μιχάλη!»
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα είναι τα όσα ακούγονται αναφορικά με την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εκφράζει την οργή της για όσα λέγχονται και γράφονται αναφορικά με τα τελευταία βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας με τη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο, που είναι στη διάθεση της αστυνομίας, με τον τρόπο που είναι μονταρισμένο φαίνονται φίλοι της ΑΕΚ άναρχα μέσα στην πλατεία του Αετού. Έτσι πολλοί πήραν πάτημα για να μιλήσουν ξανά για «ραντεβού θανάτου» ανάμεσα σε οπαδούς. Η ΑΕΚ εξέφρασε την οργή της για αυτά τα σενάρια καθώς πρόκειται για πραγματικά χυδαία σενάρια που αποτελούν ύβρις στη μνήμη του Μιχάλη!

Αυτό είναι το εν λόγω βίντεο:

Είναι γνωστό τοις πάσοι πως τα λεγόμενα… ραντεβού θανάτου δίνονται σε χώρους έξω από αστικό ιστό που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να φεύγουν ευκολότερα. Είναι λοιπόν τουλάχιστον κουτοπόνηρο -και κάνει τον κόσμο να απορεί ποιον εξυπηρετεί αυτό το σενάριο- να γίνεται λόγος πως δόθηκε ραντεβού θανάτου στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας που βρίσκονται οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένους, παρέες που πίνουν τον καφέ τους.

Ας σταματήσουν εδώ λοιπόν αυτά τα σενάρια γιατί προκαλούν την κοινή γνώμη!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X